F Konu Yazar Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 10 Haz 2008 #3 Cevap: Virüs Rekorum....!!! NecromanceR' Alıntı: qit yeni pc al Genişletmek için tıkla ... höhö Güzel Fikir...!!
Cevap: Virüs Rekorum....!!! NecromanceR' Alıntı: qit yeni pc al Genişletmek için tıkla ... höhö Güzel Fikir...!!
Maeglin <b><font color="red">AmelE4EveR</font></b> May 281 4 10 Haz 2008 #4 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Kaspersky herşeye virüs diyor yaw o şanssızlığı var birde.
4 4MustaFa Member May 578 10 10 Haz 2008 #5 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Maeglin' Alıntı: Kaspersky herşeye virüs diyor yaw o şanssızlığı var birde. Genişletmek için tıkla ... Evet doru !
Cevap: Virüs Rekorum....!!! Maeglin' Alıntı: Kaspersky herşeye virüs diyor yaw o şanssızlığı var birde. Genişletmek için tıkla ... Evet doru !
O OrcHyN Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 469 5 10 Haz 2008 #6 Cevap: Virüs Rekorum....!!! zuhahah rahmetli ii pc di
V Viva La Muerte Kimseye Etmem Şikayet May 525 28 10 Haz 2008 #7 Cevap: Virüs Rekorum....!!! senle dosya alışverişi yapılmaz mklsadlmksadkmlsda
B Beinsw Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 195 1 10 Haz 2008 #8 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Aktivasyon kodu varmi son surumun ? ^^
S SheqillJojuk âLâyına qiTTi qéLicéq! May 171 0 10 Haz 2008 #9 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Kasperi Napcan Ya Bırak Antivürs falan Yalan İş Bak Bana Anti Virüs yok Rahatım xD Virüsmü Geldi Cak Formatı xD
Cevap: Virüs Rekorum....!!! Kasperi Napcan Ya Bırak Antivürs falan Yalan İş Bak Bana Anti Virüs yok Rahatım xD Virüsmü Geldi Cak Formatı xD
D Don1_Lik€ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 232 0 12 Haz 2008 #10 Cevap: Virüs Rekorum....!!! ya beyler bi daha bişi upladımı indirmeyin mazallah o kadar virüs benim pcye gelse patlar pc
Cevap: Virüs Rekorum....!!! ya beyler bi daha bişi upladımı indirmeyin mazallah o kadar virüs benim pcye gelse patlar pc
CaRLoSuLo Member Haz 164 0 12 Haz 2008 #11 Cevap: Virüs Rekorum....!!! SheqillJojuk' Alıntı: Kasperi Napcan Ya Bırak Antivürs falan Yalan İş Bak Bana Anti Virüs yok Rahatım xD Virüsmü Geldi Cak Formatı xD Genişletmek için tıkla ... Oda hamallık be kardeş, nası bi irade var sende
Cevap: Virüs Rekorum....!!! SheqillJojuk' Alıntı: Kasperi Napcan Ya Bırak Antivürs falan Yalan İş Bak Bana Anti Virüs yok Rahatım xD Virüsmü Geldi Cak Formatı xD Genişletmek için tıkla ... Oda hamallık be kardeş, nası bi irade var sende
D Don1_Lik€ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 232 0 12 Haz 2008 #12 Cevap: Virüs Rekorum....!!! valla bende aynısı yapıyodum pc yavaşlamaya başlanyınca artıq virüs programı kullanıyorm
Cevap: Virüs Rekorum....!!! valla bende aynısı yapıyodum pc yavaşlamaya başlanyınca artıq virüs programı kullanıyorm
PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,691 21 12 Haz 2008 #13 Cevap: Virüs Rekorum....!!! 1 milyon virüs vardı pcdem pc kapanıb acılıyordu çıldırmıştı en sonda format attım ekran kartım biraz hasar gördü
Cevap: Virüs Rekorum....!!! 1 milyon virüs vardı pcdem pc kapanıb acılıyordu çıldırmıştı en sonda format attım ekran kartım biraz hasar gördü
Necro Well-Known Member May 2,915 81 12 Haz 2008 #14 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Attila Low Level Format At
F FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 10 Tem 2008 #17 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Bu pc hayla yaşıyo mu Atilla xD
T THλLES Well-Known Member Haz 1,749 54 10 Tem 2008 #18 Cevap: Virüs Rekorum....!!! OHA! Naptın sen yiğen yaw
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 10 Tem 2008 #19 Cevap: Virüs Rekorum....!!! rahmetli iyi biriydi geçmiş olsun atilla xD
E EarthQuake Active Member Tem 665 63 10 Tem 2008 #20 Cevap: Virüs Rekorum....!!! Yok yaw kim bilir naptında ole oldu