Konu Yazar atom_tr Member Kas 243 1 21 Eyl 2009 #1 Arkadaşlar Vista'da Server Kurdum Ama Login Server .ini ayarlayamıyorum...Yardım eder misiniz... D.N:Lütfen Xp Çevir Falan Demeyin Pc xp olmuyor...(Performans düşüyor + İnt Falan Bozuluyor)
Arkadaşlar Vista'da Server Kurdum Ama Login Server .ini ayarlayamıyorum...Yardım eder misiniz... D.N:Lütfen Xp Çevir Falan Demeyin Pc xp olmuyor...(Performans düşüyor + İnt Falan Bozuluyor)
B batufb90 Member Mar 32 0 22 Eyl 2009 #2 Cevap: Vista Login Server İni Hakkında aga xp olsa yardım ederdm profil resmin cok güzelmiş
Konu Yazar atom_tr Member Kas 243 1 22 Eyl 2009 #3 Cevap: Vista Login Server İni Hakkında batufb80' Alıntı: aga xp olsa yardım ederdm profil resmin cok güzelmiş Genişletmek için tıkla ... 1. si xp olsa zaten buraya konu açmama gerek kalmazdı 2. si Profil Resmim Harbiden Akıore::-:
Cevap: Vista Login Server İni Hakkında batufb80' Alıntı: aga xp olsa yardım ederdm profil resmin cok güzelmiş Genişletmek için tıkla ... 1. si xp olsa zaten buraya konu açmama gerek kalmazdı 2. si Profil Resmim Harbiden Akıore::-:
H hakan3457 Member Eki 54 0 15 Kas 2009 #4 Cevap: Vista Login Server İni Hakkında + ++++++++++++++++++