Vps/dedicated Almayi düsünenlere öneriler Sunucu almadan önce bakiniz

Konu Yazar

JustForYou

Member
Ocak
528
2
İşletim sistemi hakkında:

ilk olarak işletim sistemi Kesinlikle Windows sürümü olmalidir ve ben Xp öneriyorum Windows server sürümlerinde ai server 4e kadar saymadiği gözlemlendi...

Firma belgeleri hakkında

1.
Firmanin kesinlikle onaylanmis YSE belgesi olmasina dikkat ediniz Basvuruldu/Basvurulacak Diyenler var bunlardan HEpsi değilde bazilari düzanbaz olabilir dikkatli olun

2.

Kesinlikle ping ip adresi isteginiz ve test ediniz ( test programinin adi ping tes googlede arayin gezginler sayfasi çıkar oradan indirin kullanimi basit daha sonra resimli anlatimini vericem)

İletişim Bilgilerinin doğru oldugundan Emin olun

GSM verenler genelde dolandiricidir sabit hat sahiplerine güvenmenizde fayda var sabit hat , fax no , açık adres , referans , firmanin wep sitesi ve mail adresi olmasina dikkat ediniz...

Bayi oldugu kisilerden hesap numarasi almayiniz firmanin wep sitesine girerek aldiğiniz numarayi doğrulayiniz...

bunlarin dısında Genelde fiyatlar aşağıdaki gibidir lütfen pahalisi veya ucuzunu veren firmalardan alis-veris yapmayiniz ucuz verenler dolandirici pahali verenler kazikcidir :D

Ram : 512 MB DDR2
Hard Disk : 350 GB
Fiyat: 40 TL

Ram : 768 MB DDR2
Hard Disk : 450 GB
Fiyat: 55 TL

Ram : 1 GB DDR2
Hard Disk : 500 GB
Fiyat: 70 TL

Ram : 2 GB DDR2
Hard Disk : 1024 GB
Fiyat: 140 TL

Cevap: Vps/dedicated Almayi düsünenlere öneriler Sunucu almadan önce bakiniz

Arkadaşım Boş Versene Zaten Bunu alan adam kafasından biraz sorunu var demektir (vps)

Vps ye server kuruklmaz arakdaşım :)

1 ay once aktuel hosting diye firma vps 25 tl diye yazmıstı bende odeme yaptım adam odeme yaptım dedım adam uctu :)

25 tl lik vpsden nehayır beklerwsın

radio vps olarak kullanırsan beklersın:)

Geri
Üst Alt