Vps.

Konu Yazar

underposse

Member
Ağu
743
0
Arkadaslar VPS Kiralamayı düşünüyorum fakar üzerinde windows 2003 server yüklü imiş acaba diyorum 2000 sql ve login ebenezer ai ajuard problem çıkarırmı bi fikir verirseniz sevinirim. saygılar.

Cevap: Vps.

wps lerde 2003 sorun çıkarabilir buda hosting firmasıyla alakalı programlardandır...
Ama Deneme Yapmak İçin 1 veya 2 gün deneme süresi istersen geri çevirmeyeceklerdir..

peki bu sorunu nasıl giderebilirim yani 2003 server da bu dosyaları kullanmanın bi yolu yokmu ?

ya adamların lisanslı 2003 programını silip xp yapamam heralde :) ayrıca vps bu tek ben kullanmayacagım xp yapmak çözüm değil başka bi fikir lütfen.

Çözüm beğenmiyorsun,fikir istiyorsun ikisi çok farklı şeyler :)Yani bende bu tür sorunların çözümünün sadece xp oldugunu düşünüyorum ..

Gidip Dedicated Alabilirsin :) Başka Çözümü Yok Çünkü Vps De Ebenzer Acılırken Ram Yetmezliğiyle Karşılaşıo

ya adamların lisanslı 2003 programını silip xp yapamam heralde :) ayrıca vps bu tek ben kullanmayacagım xp yapmak çözüm değil başka bi fikir lütfen.

öyle birşey yok :)

Çözüm 1
Sen diceksin ücretli Xp formatı istiyorum. yada almadı isen xp istiyorum ONLAR SANA xp vericek

Çözüm 2
1GB RAMLİ VPS AL Ebenezer sorun cıkarır ise Bana Ulaş

Çözüm 3
Dedicated Al :a:

öyle birşey yok :)

Çözüm 1
Sen diceksin ücretli Xp formatı istiyorum. yada almadı isen xp istiyorum ONLAR SANA xp vericek

Çözüm 2
1GB RAMLİ VPS AL Ebenezer sorun cıkarır ise Bana Ulaş

Çözüm 3
Dedicated Al :a:

:) teşekkür ederim kiralayacağım vps in üzerinde 768 mb ram var Q6600 işlemcisi var p.tesiye kaldı olmadı xp yapmalarını isterim bakalım ne dicekler.

:) teşekkür ederim kiralayacağım vps in üzerinde 768 mb ram var Q6600 işlemcisi var p.tesiye kaldı olmadı xp yapmalarını isterim bakalım ne dicekler.

bendede vps vardı ilk zamanlar sorun yoktu sonradan başladı sorunlar..
xp yapmalarını istedim hemen yaptılar

Windows 2003 Intel Xeon 1024 MB 2x73 GB SCSI 1 Gbps 200 GB/Ay bu vps de karar kıldım ve aldım düşünceleriniz ? :D

Geri
Üst Alt