Konu Yazar EveR Database Master Haz 352 0 14 Tem 2009 #1 C:\WINDOWS\Temp\NOD7.tmp - Win32/Conficker.AA solucan türevi - silinerek temizlendi (sonraki yeniden başlatma işleminden sonra) - karantinaya alındı [1,2] YAZISI GELIYO FAKAT NOD7 İSE BIDA TRATIORUM BU SEFER NOD8 CIKIO YARDIM TÜRÜO HABIRE
C:\WINDOWS\Temp\NOD7.tmp - Win32/Conficker.AA solucan türevi - silinerek temizlendi (sonraki yeniden başlatma işleminden sonra) - karantinaya alındı [1,2] YAZISI GELIYO FAKAT NOD7 İSE BIDA TRATIORUM BU SEFER NOD8 CIKIO YARDIM TÜRÜO HABIRE
D djoguz1234 Immortal Database Team May 298 0 14 Tem 2009 #2 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi sabrın sonu formattır kardeşim
Konu Yazar EveR Database Master Haz 352 0 15 Tem 2009 #3 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi yenı format'dan geldi pc habıre net gıdıo serverımı açamıyorum onu geçtım res atmadan net açılmıo
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi yenı format'dan geldi pc habıre net gıdıo serverımı açamıyorum onu geçtım res atmadan net açılmıo
P P1nkP4nth3R Member Kalemi Kırıldı! May 90 0 15 Tem 2009 #4 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi Arkadaşaım Kasper SKY 2021 indir Senin Sorunu Hallerder HAllendikten Sonra Silebilrisin VEya En kısa Yolu O dosyayı Karantinaya Alınca Sende Karantinaya Gir siL Olmassa Dedigim gibi Kasper SKy'a kalior Son düzenleme: 15 Tem 2009
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi Arkadaşaım Kasper SKY 2021 indir Senin Sorunu Hallerder HAllendikten Sonra Silebilrisin VEya En kısa Yolu O dosyayı Karantinaya Alınca Sende Karantinaya Gir siL Olmassa Dedigim gibi Kasper SKy'a kalior
Konu Yazar EveR Database Master Haz 352 0 15 Tem 2009 #5 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi KasperSky 2021 Pc Göçürüyodu az daha nod32 de karantina bulmadım eski sürüm galıba sadece dosyayı buluo Gönderilsin mi Taranmaya Dio bazılarını silio
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi KasperSky 2021 Pc Göçürüyodu az daha nod32 de karantina bulmadım eski sürüm galıba sadece dosyayı buluo Gönderilsin mi Taranmaya Dio bazılarını silio
G game_master New Member Kalemi Kırıldı! Eki 234 2 15 Tem 2009 #6 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi Yükleme ayrıntıları: Windows XP Güvenlik GüncelleÅtirmesi (KB958644) buraya göz at
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi Yükleme ayrıntıları: Windows XP Güvenlik GüncelleÅtirmesi (KB958644) buraya göz at
Konu Yazar EveR Database Master Haz 352 0 15 Tem 2009 #7 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi açıklasan bune?
G game_master New Member Kalemi Kırıldı! Eki 234 2 16 Tem 2009 #8 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi windowsun güvenlik güncellemesi güncellestirmeleri almıyorsun sanırım güvenlik güncellestirmelerini indirsen iyi olur
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi windowsun güvenlik güncellemesi güncellestirmeleri almıyorsun sanırım güvenlik güncellestirmelerini indirsen iyi olur
Konu Yazar EveR Database Master Haz 352 0 16 Tem 2009 #9 Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi ya nod32 den gırıorum karantınaya hepsını seçip Delete ye basıorum Karantinadan kaldırılsın mı dio siler mi sence serverım var zırt bırt net gıdıo:S
Cevap: Win32/Conficker.AA solucan türevi ya nod32 den gırıorum karantınaya hepsını seçip Delete ye basıorum Karantinadan kaldırılsın mı dio siler mi sence serverım var zırt bırt net gıdıo:S