Wurucu Fire Drake Skin v4'e Başarılar Dileriz! (Ko-Cuce Halkı Adına)

tegmen2828

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
5
Arkadaşlar Bildiniz Üzere Wurucu(gökhan öztürk) wurucu fire drake skin v4 ün yapımına başlamıştır yaptıgı açıklamalarda gerçekden bize süpriz olarak gelicek özellikler oldugu bilinmektedir ancak kişisel sorunları ve bir çok kişinin destek yerine köstek olmasından dolayı yapım aşamasını zorlandırmaktadırlar çok yogun soru ve isteklerden dolayı skine konsantrasyon olamamaktadır Lütfen irtibata geçen arkadaşlarımız ne zmn yapıcan vb. sorular sormasınlar gökhan kardeşimizin mantıgı şu yöndedir
2 günde yapıpda Dandik olucagına, 2 ayda yapiyim kaliteli birşey olsun yapmışken!
ben onun sıkıntılarını anladıgım için Ko-Cuce Halkı Adına Gerçekden Gönülden Başarılar Dilerim, Arkandayız Gökhan Kardeşim :)

Lütfen Sizde Bana Katılıyorsanız Alta Destek Mesajlarınızı Yazınız!

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin v4'e Başarılar Dileriz! (Ko-Cuce Halkı Adına)

WurucuNun Skin ine Güveniyoruz... Zaman İstemesi Normal İstese Hiç Yapmaz ..
Nyse Kolay gelsin İyi Çlaışmalar..

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Demek istediğimi gayet iyi anlamışsın, keşke herkez senin kadar duyarlı olsaydı..

Bu arada skinin resimlerini en geç yarına paylaşmayı düşünüyorum. Kendisinide 3-4 güne.. :)

Başarılar gökhan'a.. V3 zaten başarılı bi çalışma olmuştu iinş v4'de daha çok usko ya benzetebilir bazı buglar var. kolay gelsin gökhan arkandayız...

başarılar gökhan

Güzel Bi Skin Paylaşacağına Güveniyoruz Her Yönden Haklısın Ama bizde Çatladık

Burası Ko-Cuce Burdan Çıkış Yok Hep Destek Tam Destek :)

Geç Kalmasına Amenna da Böyle 2 Gune Resimler Yok saat 12 falan filan dediği için yogunluk görüyordur.. En iyisi cıkacagının garanti oldugu zaman bu bilgileri versen pek başın agrımaz.. umarım bnm town buttonuda eklemişsindir :)

Başarılar Gökhan Abi Senin Tüm Skinlerini Kullandım Ve Hepside Mükemmel Skinler...
Bazı Eksikleri Olabilir Ama Yinede Geçmişte Yapılan Skinlere 1000BASAR
YENİ SKİNİN OLAN V4'ü HEYECANLA BEKLİYOR DEVAMINI DİLİYORUM.(nokta) !

Skine güveniyoruz gökhan :D neyse şaka maka bi yana.. Çok güzel Skinler yapıyorsun... başarıLarının devamını dilerim... kaç tane fire drake çıktı... ben hala senin v2 yi kullanıyorum :) chatbar çok hoşuma gidiyor :)

Skin'i görme şansını birkere buldum , Gökhan sağolsun resim attı çok güzel en yakın zamanda gelir inşallah.

Resimleri özel kişilere atıyorum. :) Yetiştirebilirsem resimleri bugüne yada yarına paylaşıcam artık... Elmden birşey gelmez. Bu arada oto lwl yazmada büyük bi gelişme buldum. Şuan oto yazıyor lwlı ama bi kaç bugu var tabi. :(. Neyse zamanla o buglarıda halledicem inşallah..

Skinde diğer skinlerde olmayan bir çok özellik olucak. En azından bazı yerlerde kontrolü kullanan kişiye vericek. Mesala sağ üstte premium yazısı var , onu bazı kişiler istemiyor. Bende bu görevi tek buttona bıraktım. :) Yani kişi eğer premium yazısını istemiyorsa tek buttona basıp kaldırabilecek. Ayrıca üstünde yazan Gold premium, Silver premium, Bronze premium yazısını siz seçebileceksiniz. vs.. vs.

Hade Bakalim

%1000 usko özelliklerde ve görunumunde olsun :D

Resimleri özel kişilere atıyorum. :) Yetiştirebilirsem resimleri bugüne yada yarına paylaşıcam artık... Elmden birşey gelmez. Bu arada oto lwl yazmada büyük bi gelişme buldum. Şuan oto yazıyor lwlı ama bi kaç bugu var tabi. :(. Neyse zamanla o buglarıda halledicem inşallah..

Skinde diğer skinlerde olmayan bir çok özellik olucak. En azından bazı yerlerde kontrolü kullanan kişiye vericek. Mesala sağ üstte premium yazısı var , onu bazı kişiler istemiyor. Bende bu görevi tek buttona bıraktım. :) Yani kişi eğer premium yazısını istemiyorsa tek buttona basıp kaldırabilecek. Ayrıca üstünde yazan Gold premium, Silver premium, Bronze premium yazısını siz seçebileceksiniz. vs.. vs.

aslında 1-2 resimde buraya koysan belki biraz daha güzel olabilir ama tabikide sen bilirsin

wurucu.com ada koysan :p

v4 skıninde basarılar diliyorum. kendi menfaatin soz konusu bile degıl tamamen bizler icin oldugunu dusunuyorum. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanlardır.

Gerçekten de bir çok yenilik geleceğine eminim, Başarılarının devamını dilerim.

Bir ricada bulunacağım, bir çok kişinin düşüncesini yansıtırım umarım.

Quest bölümünü bir kaç arkadaşımız skinlerde tutmamış. Umarım bu skinde Quest bölümü olur.

Tekrar teşekkürler paylaşımlarından ötürü.

Geri
Üst Alt