Wurucu V4 Skin..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seyhkamil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

seyhkamil

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
29
0
Ben gereksiz kişilerden değilim, konuyuda kapatacağınızı biliyorum. Wurucu Skin V4'ü biri satıyor. 250 Lira gibi bir ücret istedi benden, kan kardeşim felan filan diyor Wurucu için.. Bende bu işte haksızlık görüyorum.. Wurucu kimsede yok derken bu adamda nasıl oluyor anlamış değilim ? Adamın nicki; LEVEL ONLİNE serverının admini işte.. Wurucu bu sitedeki bütün oyuncuları beklettin yok okulmuş bilmemneymiş o zaman sitede de offline ol her gün sitedesin bir kere başlamışsın reklamını aldın tabi tıklanma sayısını yeter sana..

Hadi eyv..

Cevap: Wurucu V4 Skin..

bi video felan kanıt olarak göstermeden gelipte buraya konu açman yanlış bişi bide hiç kimse gereksiz değil herkez eşittir o dediğin sadece çalışmayan kişilere çalışan kendini asi olarak gösteren kişilerin ettiği bi laftır :)

bi video felan kanıt olarak göstermeden gelipte buraya konu açman yanlış bişi bide hiç kimse gereksiz değil herkez eşittir o dediğin sadece çalışmayan kişilere çalışan kendini asi olarak gösteren kişilerin ettiği bi laftır :)
bu sitede gereksizlik yapmaya çalışan çok adam var. gereksizlik yapmaya çalışan adam zaten gereksizdir.. ve ayrıca video felan kanıta gerek yok, sölediğim serwer'ın admin'in msn ya da öm atın anlarsınız.. yalansa yüzüme tükürün..

birazda düzgün konuş alttaki.

böle söyleyerek bi yere varamazsın, doğruyu söylesene ? v4 var dedin hemde daha da gelişmişi ? wurucu tabi kimseyle paylaşmam demiştir size dedin.. yok paylaştım mı dicek dedin.. söylesene.

V4 Benim haricimde kimsede yoktur.! Buna, size şerefim üzerine yemin ederim.

Neden bu kadar abarttığınızı hiç mi hiç anlıyamıyorum. Alt üstü bir skin yav.. Skin olsa ne olucak olmasa ne olucak ? Gerçekten bazen çok abartıyorsunuz..

Gamersko denen serverada sadece özel bir skin yapıyorum ama bu skin v4 değildir , olmayacaktır. V4 Satılık değildir.

Version olarak belirttiğim skinleri sadece paylaşıyorum ( Örnk: Skin v1,v2,v3.. ) Gamersko'ya yaptığım skin ise v4 özellikleriyle fazla uyuşmayan bir skindir ve ismi sadece Gamersko skin olarak geçmektedir.

Son düzenleme:

Sizinle paylaşmak gibi bir zorunluluğu varmış gibi Konuşuyorsun, Adam yaptıgı skini veya birşeyi sana veya foruma vermek zorundamı yahu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt