Ceribrino
∂єνяιм'¢ι ¢ü¢є √
- Eyl
- 643
- 9
Sayın Ko-cuce Üyeleri
Baktım ki Ayhan abi (AKUMA) XSkip Yaptı Ama Kırıldı Ve İlgilenemedide O Yüzden Bende Kendim Sıfırdan Yazmaya Başladım Ve Galiba Bu İşi Başarıcam
Daha Az Bi Kısmı Bitmiş Olsa Size Bi SS i Göstermek İsterim.:-:
Hem Beşiktaşlıyım Hemde Bu Sene Çift Kupa Almamızın Şerefine Beşiktaş amblemini koyuyorum
...XErden ONLİNE GAME SECURİTY...
...YAKINDA...
XErden Online Game Security Assembly Programlama Dilinde Yazılmaktadır.:hıh:
Arkadaşlar Biliyorum Bu güne Kadar Forumda Bişiler Yapamadım.Ama Programlama Kursuna Gidiyordum.Ve O Yüzden Forumda Hep Arkadaşları İzledim. Ve Yorum Yazdım.Ama Artık Kurs Bitti.O yüzden Doğal Olarak İnanmayan Olabilir.Ama Bitirince ALIM SATIMDA Konu Açıcam Beyler Ayhan Abinin (AKUMA) Yaptığında Bir Sorun Vardı Galiba O yüzden Onları Bildğim İçin Fixliyeceğim Bunları Sistem Aynı Ayhan Abi (AKUMA) gibi ama Baya Farklı Olucaktır.
Bunu yapmamın Tek Sebebi 1299 Pwp Açan Kardeşlerimin Düpe Koxp Ve Bunlar
Yüzünden Serverde Sıkıntı Çekmeleridir.Nazif Abi (AVCI) nin Yaptığı Koxpuda Fixliyeceğim.Eğer Kırılma Olursa Gene Güncelleme Yapıcağım.Zaten Yetiştirebilirsem;Royal Empire ' de görme ve deneme şansınız olucaktır. Sitesi www.XErden.net ama şu an açık değildir.
XErden Online Game Security Beta
Kötü Kötü Yorumlar Yazıp İnsanın Hevesini Kırmayın Lütfen
Saygılarımla :rock: AYHAN ABİYE BÖYLE BİR PROGRAM DÜŞÜNCESİ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM
Yakında...
Baktım ki Ayhan abi (AKUMA) XSkip Yaptı Ama Kırıldı Ve İlgilenemedide O Yüzden Bende Kendim Sıfırdan Yazmaya Başladım Ve Galiba Bu İşi Başarıcam
Daha Az Bi Kısmı Bitmiş Olsa Size Bi SS i Göstermek İsterim.:-:
Hem Beşiktaşlıyım Hemde Bu Sene Çift Kupa Almamızın Şerefine Beşiktaş amblemini koyuyorum
...XErden ONLİNE GAME SECURİTY...
...YAKINDA...
XErden Online Game Security Assembly Programlama Dilinde Yazılmaktadır.:hıh:
Arkadaşlar Biliyorum Bu güne Kadar Forumda Bişiler Yapamadım.Ama Programlama Kursuna Gidiyordum.Ve O Yüzden Forumda Hep Arkadaşları İzledim. Ve Yorum Yazdım.Ama Artık Kurs Bitti.O yüzden Doğal Olarak İnanmayan Olabilir.Ama Bitirince ALIM SATIMDA Konu Açıcam Beyler Ayhan Abinin (AKUMA) Yaptığında Bir Sorun Vardı Galiba O yüzden Onları Bildğim İçin Fixliyeceğim Bunları Sistem Aynı Ayhan Abi (AKUMA) gibi ama Baya Farklı Olucaktır.
Bunu yapmamın Tek Sebebi 1299 Pwp Açan Kardeşlerimin Düpe Koxp Ve Bunlar
Yüzünden Serverde Sıkıntı Çekmeleridir.Nazif Abi (AVCI) nin Yaptığı Koxpuda Fixliyeceğim.Eğer Kırılma Olursa Gene Güncelleme Yapıcağım.Zaten Yetiştirebilirsem;Royal Empire ' de görme ve deneme şansınız olucaktır. Sitesi www.XErden.net ama şu an açık değildir.
XErden Online Game Security Beta
Kötü Kötü Yorumlar Yazıp İnsanın Hevesini Kırmayın Lütfen
Saygılarımla :rock: AYHAN ABİYE BÖYLE BİR PROGRAM DÜŞÜNCESİ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM
YAKINDA
Kaan and erden1992...
Knight Online
Fark Yaratmaya geliyoruz...
Yakında...
Son düzenleme: