Konu Yazar
LegionGeek
New Member
- Ağu
- 7
- 0
Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar
Adım Emre.Trakya üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim.Konu baslıgındada yazdıgım gibi bizimle birlikte xlargeye baslayacak arkadaşlar arıyorum.
Pek bağımlı olmamakla beraber aradıgım bir kaç özellik var:
Yaşına uygun hareket etmesi,büyük veya küçük olması önemli değil adam olsun.
Fazla kalabalık olmayacağımız için eskliklik olmaması için mümkün oldugunca online süresinin yüksek olması.
Vent ve Teamspeak kullanabilmek./Hangisini uygun bulursak onu kullabiliriz illa bu olacak diye bi şart yok/
Belli bir Knight Online tebrübesi olup oynadıgı job' u iyi tanıyıp oynayabilmesi.
Clanımız melee olacaktır beyler tekrar hatırlatayım.Xlargede baslayacağız ve oyundan çabuk sıkılan,kendine güvenmeyen arkadaşlar lütfen yazmasınlar.
Gerekli Joblar:
-1 Mage
-1 Rogue
-2 Priest
-3 Warrior
Kesinlikle oynadıgı Jobu tanıması lazım arkadaşlar.Acemiler ile olmuyor çünkü herkez cok iyi biliyor
Ulaşabileceğiniz adresler:
Tel: -534-353-22-11
Face: https://www.facebook.com/emre.uzum.376
Mail: [email protected]
Adım Emre.Trakya üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim.Konu baslıgındada yazdıgım gibi bizimle birlikte xlargeye baslayacak arkadaşlar arıyorum.
Pek bağımlı olmamakla beraber aradıgım bir kaç özellik var:
Yaşına uygun hareket etmesi,büyük veya küçük olması önemli değil adam olsun.
Fazla kalabalık olmayacağımız için eskliklik olmaması için mümkün oldugunca online süresinin yüksek olması.
Vent ve Teamspeak kullanabilmek./Hangisini uygun bulursak onu kullabiliriz illa bu olacak diye bi şart yok/
Belli bir Knight Online tebrübesi olup oynadıgı job' u iyi tanıyıp oynayabilmesi.
Clanımız melee olacaktır beyler tekrar hatırlatayım.Xlargede baslayacağız ve oyundan çabuk sıkılan,kendine güvenmeyen arkadaşlar lütfen yazmasınlar.
Gerekli Joblar:
-1 Mage
-1 Rogue
-2 Priest
-3 Warrior
Kesinlikle oynadıgı Jobu tanıması lazım arkadaşlar.Acemiler ile olmuyor çünkü herkez cok iyi biliyor
Ulaşabileceğiniz adresler:
Tel: -534-353-22-11
Face: https://www.facebook.com/emre.uzum.376
Mail: [email protected]