Xraqe [my apply]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yntt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yntt

Member
Haz
124
0
Öncelikle merhaba.Adım Samet soyadımı da sölicem ama qülmek yok.soyadım Yantut.Biliorum qüldünüz bende bi soyadı maqduruyum ama seviorum soyadımı orjinal bişey.Yaşım 19.Psikoloji okuyorum.Bursa doqumluyum .
Knight hayatım
Acıkcası knight hayatımda cok yer tuttu.ilk olarak Usko ile başladık.o zamanlar bi canavar vardı ekranda KE zamanı ondan cok korkmus oynamam ben bu oyunu demiştim:-:Sonra qirdim oyuna ben başladıqımda Xiqenon en son serverdı.hiç unutmam ilk 30 lvlimi marodonda kasmıstım 2 ay :icon_eek:daha ilk charım maqedi.Sonra oks fln araya qirdi bidaha başladıqımda Edena vardı.aSaSamet die bi asasım oldu ardream vardı bizde özendik ardream oynadık.hatta şöle diim serverda 60 yoktu ki biz ardream char kasmıştık :)
AZAD bile glave ile qeziodu fplerle.daha sonra 100k+ np kastım o charda.sonra bıraktık uskoyu.koxptur falan.hiçte istemiyorum qeri dönmek.emek hırsızı olmuş herkes.yok haysiyet kimsede.Daha sonra bi cafede Trko oynayan birini qörmüştüm.onunla baya konuştuk.Trko yu yükledim.serverlar hakkında bilqi edinmek için birçok şey okudum.öqrendimde az çok.o qünden buqüne oynarım knightı.Her classı kullandım.Warioruda maqeyide bpyide asasıda.İnt priest oynamadım.oynayamamda sanırım.ben action adamıyım :icon_cool:Asasta kendime qüvenirim.3 tane mouse 1 klavye eskittim combo amacıyla xD.Sanırım bu kadarlık bi konuşma yeticektir.Umarım sıkılmamışsınızdır.
Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt