Ya Yardım Edin Launcher Hata Verip Duruyor

Konu Yazar

Turkish12

Member
Ocak
35
1
Ya Arkadaşlar Tüm Launcherları Denedim Sonuç Yine Aynı Tıklıyorum

(X) Yuvarlak İçinde Kırmızı Çarpı Hatası Veriyor Yanında Birşey Yazmıyor Tamam Yapıyorum Ondan Sonrada Beyaz Birşey Çıkıyor Anlayamadım:v:

Bana Launcher Değiştir Demeyin Olmuyor Tüm Serverları Denedim Aynı Problem

BU LAUNCHER HATASI

25424364.jpg

Tamam Diyorum​

Tamam Diyincede Bu BEYAZ EKRAN DEDİĞİM HATA ALTTA

adszbhnumr.jpg

Cevap: Ya Yardım Edin Launcher Hata Verip Duruyor

Ya Patchlerde Problem Yok Biri Cevap Versin Akuma Yardım lütfen

aynı sorunu bende yaşıyorum 2 aydır çözemedim. client ve server faketmiyor. 3 defa client indirdim. farklı pvp serverlardan ancak bu hatadan hala kurtulamadım

Ya Yeter Artık ffff

Ko-cucede Böyle Kaldı Başka Napim Ben

Moderatör tarafında düzenlendi:

adam 3 client değiştirdim diyo sil yükle diyosun arkadaşım virüs programından falan olmasın launcheri tek başına değiştirmen işe yaramaz comple client değiştir dicem ama 3 kere değiştirmiş diğer arkadaş yinede bişi bulursam sana sölicem

tıpkısın aynısı bende var dah bu gün oldu format attıktan sonra bakıyım çözmeye çalışıyorum. çözersem söylerim. sizde çözerseniz yazmayı unutmayın.

yaa deli olcam nedir bunun çözümü

ama bişey yakaladım regedite kaydediyor kendini launcher diye. çalışan birinden onun değerleri lazım lütfen anlattığım şekilde bana tarmısınz.

başlat/çalıştır(çaıştıra regedit yazın entere basın)/(açılan yerden)Hkey_Current_user/software/(sonra k ye basın knightı görceksiniz.orda 2 tane knightla başlayan dosya olcak knight online yazanında şunlarvar bende

copy name >>Copyright 2002 NoahSystem And MGame
Dir>>>C:\GamersFirst\KnightOnline
EXE>>>KnightOnline.exe
Path>>C:\GamersFirst\KnightOnline
SERVICE>>KnightOnLine
version var bide bunlar sizdee aynımı çalışan arkadaşalr bir baksın.

knight launcher yazanında ise

bir tek option var ondada onaltılık 1 değeri var çalışanlar bir baksın farklı ne var.

Son düzenleme:

Sil yükle yine olmadı çak formatı sende rahatla pc de rahatlasın bu kadar zor bişe mi format atmak :) gir cafeye en fazla 20 m flan ama bnm semtte otursaydın verırdm sana bedavaya :D at formatı ne ugrasıyorsun böle durumlarda ;)

sorunu çözmüş bulunmaktayım

evet arkadaşlar bende format attım pc ye sonra ilk hemen ko yu yükledim ilkte açılıyordu ne olduysa internet exploreri yükledikten sonra oldu. onu yükledim tekrar aynı hatayı aldım. sonra anladım sorunu. sorun internet explorerin güncellemesinde. program ekle kaldırdan internet explorerin güncellemelerini kaldırın hatta kople kaldırın şerefsizi. mozilla firefox kullanın. boşa format attım başlıcam böle internet explorere.

eğer olursa yüzyılın buluşu bu bulduğum :Dbende oldu.

Kökten Cözüm Boyle Konularda Format Kardesim ..

[ Szide Lütfen Cozebilceniz Konulara Bakınız .. ]

evet arkadaşlar bende format attım pc ye sonra ilk hemen ko yu yükledim ilkte açılıyordu ne olduysa internet exploreri yükledikten sonra oldu. onu yükledim tekrar aynı hatayı aldım. sonra anladım sorunu. sorun internet explorerin güncellemesinde. program ekle kaldırdan internet explorerin güncellemelerini kaldırın hatta kople kaldırın şerefsizi. mozilla firefox kullanın. boşa format attım başlıcam böle internet explorere.

evet bende tesadüfen buldum bunu. şaşırdım kaldım yav.
bu arada internet explorer ile regeditten kaynaklnıyor sorun.
ben perfect uninstaller kullandım programı kaldırırken, launcher.exe yolu değişmiş diye hata verdi regedit keylerini silerken.

tskr ederim kardeşim işe yaradı saol

bende de verio aynen ama cozemedim gitti client'den değil format cd'side yoq :S pfff kaldık ayazdaa :S

bende de verio aynen ama cozemedim gitti client'den değil format cd'side yoq :S pfff kaldık ayazdaa :S

Hocam arkadaş çözümünü söylemiş ..

ne olduysa internet exploreri yükledikten sonra oldu. onu yükledim tekrar aynı hatayı aldım. sonra anladım sorunu. sorun internet explorerin güncellemesinde. program ekle kaldırdan internet explorerin güncellemelerini kaldırın hatta kople kaldırın şerefsizi. mozilla firefox kullanın. boşa format attım başlıcam böle internet explorere.

İnternet explor güncenlleştirmelerini kaldırmayı denediniz mi?

Geri
Üst Alt