C Konu Yazar Choper Member Kas 151 0 27 May 2009 #1 s.a beyler ajuard açılırken bu hatası veriyo neden acaba lütfen kesin çözümöü verin..
G GoldenShark Member Kalemi Kırıldı! Mar 590 13 27 May 2009 #2 Cevap: { YARDIM } Ajuard Açılırken - Billing Server Connection Fail - Hatası osmanx in paylaştıgı türkce karakterimi kullanıyorsun
Cevap: { YARDIM } Ajuard Açılırken - Billing Server Connection Fail - Hatası osmanx in paylaştıgı türkce karakterimi kullanıyorsun
C Konu Yazar Choper Member Kas 151 0 27 May 2009 #3 Cevap: { YARDIM } Ajuard Açılırken - Billing Server Connection Fail - Hatası golden msn eklermisin acil... [email protected] senin filesleri kullanıyom arkdaşlar biriniz yardım edin.. 3 gündür aynı hata var.. çözemedim bi türlü... db değiştirm aynı.. ini değiştim aynı.. lütfen yardım.. Moderatör tarafında düzenlendi: 27 May 2009
Cevap: { YARDIM } Ajuard Açılırken - Billing Server Connection Fail - Hatası golden msn eklermisin acil... [email protected] senin filesleri kullanıyom arkdaşlar biriniz yardım edin.. 3 gündür aynı hata var.. çözemedim bi türlü... db değiştirm aynı.. ini değiştim aynı.. lütfen yardım..
S s4x5f6un2 New Member Mar 14 0 28 May 2009 #4 Cevap: { YARDIM } Ajuard Açılırken - Billing Server Connection Fail - Hatası +++++++++++++++++++++++