Konu Yazar XaghraIsOne Member Tem 87 0 13 Kas 2008 #1 Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için sp3 kullanıyorum :S arkadaşlar kendim o exeleri sp3 yapamazmiyim :S
レo丂イ LosT Ağu 127 1 15 Kas 2008 #2 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı XaghraIsOne' Alıntı: Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için sp3 kullanıyorum :S arkadaşlar kendim o exeleri sp3 yapamazmiyim :S Genişletmek için tıkla ... Sp3de çalışmıyor ben sp3 kullanıyordum oyuna girilmiyordu ve çıkılmıyordu oyundan.Vista kurdum rahatim oyunada giriyo oyundanda çıkıyo:-:
Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı XaghraIsOne' Alıntı: Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için sp3 kullanıyorum :S arkadaşlar kendim o exeleri sp3 yapamazmiyim :S Genişletmek için tıkla ... Sp3de çalışmıyor ben sp3 kullanıyordum oyuna girilmiyordu ve çıkılmıyordu oyundan.Vista kurdum rahatim oyunada giriyo oyundanda çıkıyo:-:
C Ce.Ryu SQL 4EVER Kas 623 7 15 Kas 2008 #3 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı Fatih Sen Sorunlu bi Adamasın hö
Konu Yazar XaghraIsOne Member Tem 87 0 15 Kas 2008 #4 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı gurucan olm anti-cheatli serverlere giremiom xD adam gibi server yok piasada
Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı gurucan olm anti-cheatli serverlere giremiom xD adam gibi server yok piasada
A Adaptati0n ByTroJan Is Back V2 Haz 1,223 21 19 Kas 2008 #5 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı onunla alakalı olması imkansız sp1 sp2 sp3 hepsi windows xp ye ayit güncelleme o sonuçda hö
Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı onunla alakalı olması imkansız sp1 sp2 sp3 hepsi windows xp ye ayit güncelleme o sonuçda hö
Konu Yazar XaghraIsOne Member Tem 87 0 23 Kas 2008 #6 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı bellek written diyor bi tane exe var onlan idare edioz Anti Cheatlilerde hep hata :S
Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı bellek written diyor bi tane exe var onlan idare edioz Anti Cheatlilerde hep hata :S
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 23 Kas 2008 #7 Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı Bendede SP3 var Suana kadar Butun Serverlara Girdim Desem Yeridir hö
Cevap: [YARDIM]Bazı Serverdeki Exeler Sp2 için devamı Bendede SP3 var Suana kadar Butun Serverlara Girdim Desem Yeridir hö