Konu Yazar Aykodent Member Eki 711 2 1 Kas 2009 #1 yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor nedeni nedir online 370 filan oluyor 250 lerdede oluyordu ne kadar tıklasakda olmuyor girmiyor nedeni nedir
yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor nedeni nedir online 370 filan oluyor 250 lerdede oluyordu ne kadar tıklasakda olmuyor girmiyor nedeni nedir
G goto566 New Member Haz 70 1 1 Kas 2009 #2 Cevap: yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor aynı sorun bendede var bi yardım plss
Cevap: yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor aynı sorun bendede var bi yardım plss
K kelle66 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 358 2 1 Kas 2009 #3 Cevap: yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor SeRVER FULLENIYOR ALMIYOR DICEMDE BILEMIYORUM SERVER'A USER SINIRI KOYDUN MU ?
Cevap: yardım belli bi zaman sonra oyuan girmiyor connetionda bekliyor SeRVER FULLENIYOR ALMIYOR DICEMDE BILEMIYORUM SERVER'A USER SINIRI KOYDUN MU ?