Konu Yazar teri4 Member Ağu 93 0 18 Ağu 2009 #1 arkadaşlar Admin olarak Serverıma Sorunsuz Girebiliyorum..Soacs Yükledim ..Ancak Userler :Girmeye Çalşırken Conectingde Kalıyor Bunun Çözümü Nedir Biliyormusunuz?
arkadaşlar Admin olarak Serverıma Sorunsuz Girebiliyorum..Soacs Yükledim ..Ancak Userler :Girmeye Çalşırken Conectingde Kalıyor Bunun Çözümü Nedir Biliyormusunuz?
2 26210 Member Nis 72 2 18 Ağu 2009 #2 Cevap: [Yardım]Connecting Plase Wait. Ajuard ininden Kaynaklana Bilir Bir ona Bak Ve ya Soacsın kendine ait SErver Fileslerini Kullan Oda Olmadı Exeden Kaynaklana bilir.
Cevap: [Yardım]Connecting Plase Wait. Ajuard ininden Kaynaklana Bilir Bir ona Bak Ve ya Soacsın kendine ait SErver Fileslerini Kullan Oda Olmadı Exeden Kaynaklana bilir.
Konu Yazar teri4 Member Ağu 93 0 18 Ağu 2009 #3 Cevap: [Yardım]Connecting Plase Wait. -inilerde bi pproblem yok exelerde kendi exeleri zaten ama userlar giremiyor :S
Cevap: [Yardım]Connecting Plase Wait. -inilerde bi pproblem yok exelerde kendi exeleri zaten ama userlar giremiyor :S