R Konu Yazar rahh Member Eyl 58 0 29 Kas 2008 #1 sorunu acıklayayım mesela shartın +10 atagını 200 yaptım ama oyuna gırıyorum atack powerı aynı gorunuyor atack powerın 200 gorunmesı ıcın hangı dosyayı edıtlemem lazım lutfen ayrıntılı acıklama yaparsanız cok sevınırım.....
sorunu acıklayayım mesela shartın +10 atagını 200 yaptım ama oyuna gırıyorum atack powerı aynı gorunuyor atack powerın 200 gorunmesı ıcın hangı dosyayı edıtlemem lazım lutfen ayrıntılı acıklama yaparsanız cok sevınırım.....
0 0uikShare Well-Known Member Tem 2,137 44 29 Kas 2008 #2 Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı data dan item_org_us.tbl ve item_ext_x.tbl yi eDitlemen Lazım
Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı data dan item_org_us.tbl ve item_ext_x.tbl yi eDitlemen Lazım
R Konu Yazar rahh Member Eyl 58 0 29 Kas 2008 #3 Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı ıtem org us tbl de o silah yokki ıtem ex tbl dede su anda oyunda gorunen atack hangı sutunda yer alıyor bı acıklarsan sevinirim
Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı ıtem org us tbl de o silah yokki ıtem ex tbl dede su anda oyunda gorunen atack hangı sutunda yer alıyor bı acıklarsan sevinirim
0 0uikShare Well-Known Member Tem 2,137 44 29 Kas 2008 #4 Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı Şu An aklımda değil Fakat Oyuna Gir +10 Shardın atağı kaç ise Tbl içinde Ara Shardın APsi 134tür tbl içinde 134ü ara Bulursan değiştir .
Cevap: (YARDIM) db dekı ıtem atagı ıle oyundakı atack farklı Şu An aklımda değil Fakat Oyuna Gir +10 Shardın atağı kaç ise Tbl içinde Ara Shardın APsi 134tür tbl içinde 134ü ara Bulursan değiştir .