Yardım Edecek Biri Varmı ???

Konu Yazar

alal2alal

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Şub
193
0
şidi benim modem modeli rt-104 tüm portları açıyorum knight online server için wep panel için.no-ıp bizden ıpde aldım yanlız bu aldıgım ıp panele ve servere yönlenmiyo aldıgım ıp yi urla yazınca air tiles giriş ekranı geliyo nedeni ne olabilir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi.ducu yükledim ayarlarını yaptım appsereri yükledim ayarlarını yaptım zaten normalde local server uzerinden serveride açıyorum ama no ıp bizden aldıgım ıp ile bi türlü olmadı panel yerine air tiles giriş ekranı geliyo :S

Cevap: Yardım Edecek Biri Varmı ???

apache yi 81 den yada farklı bir porttan çalıştırıp modemin local ip ne gelen 80 portnu 81 portuna trigger etcen dicem ama sen birşey anlamıcan : )
ama napalım ew sw sahiplerine için ancak bu kadar yazmak geliyor içimden : )

aslında biraz bazı şeyler uyanır gbi oldum bi deniyem :D saol ya kaç gündür yapamıyorum nedenini de çok merak ediyorum

kardeş bide ev server diyonda tmm belki evden açmak doğru olmayabilir ama daha tam öğrenmeden açmak dahamı iyi.

kardeş bide ev server diyonda tmm belki evden açmak doğru olmayabilir ama daha tam öğrenmeden açmak dahamı iyi.
hiç kimse tam öğrenemez zaten. tek başınıza herşeyi halledemezsiniz. kendinize bi yön seçip o yönde uzmanlaşmak en iyisi. ben herşeyi tek başıma yaparım derseniz siz hiçbirşey yapamazsınız.
ayrıca vps kiralama fiyatları 30-40 lira arasında, almayanıda dövüorlar zaten. 1 ay kiralayıp denersiniz ve böyle rutin haline gelmiş sorunlarla karşılaşmazsınız.

Geri
Üst Alt