Konu Yazar kara9343 ' [b]αя∂α[/b] Haz 73 0 1 Ağu 2009 #1 Beyler bn yada başka brisi eskrima bastıgında oyun donuo mecvuren görev yöneticisinden sonlandırmak gerekior ne yapmalıyım bi çaresi varmı
Beyler bn yada başka brisi eskrima bastıgında oyun donuo mecvuren görev yöneticisinden sonlandırmak gerekior ne yapmalıyım bi çaresi varmı
DieByTheDaqqeR_ New Member Kalemi Kırıldı! Tem 1,468 49 1 Ağu 2009 #2 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Eğerki Serverde Sorun Yoksa 83 Skill Patchında sorun vardır RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Bunu indir dene hala sorunun düzelmediyse Yeni Client İndir.
Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Eğerki Serverde Sorun Yoksa 83 Skill Patchında sorun vardır RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Bunu indir dene hala sorunun düzelmediyse Yeni Client İndir.
orhunutter Member Mar 414 0 1 Ağu 2009 #3 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Bende aynı sorunu yaşıyorum umarım yardımcı olur bu dosya..
DieByTheDaqqeR_ New Member Kalemi Kırıldı! Tem 1,468 49 1 Ağu 2009 #4 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Yardımcı olmassa Client Değiştirmenizi Önerrim.
Eksenbilisim New Member Kalemi Kırıldı! Tem 79 0 1 Ağu 2009 #5 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Sorunsuz Client Tavsiye Ederim
S Saqo__1 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 39 1 30 Eyl 2009 #7 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! Ayni soruN bendede var
U unriva ShadowCuCe Eyl 16 0 17 Eki 2009 #8 Cevap: [Yardım] Eskrima Hatası .! aynı sorun bendede var::S DUZELMıO