Konu Yazar thesaint Member Ocak 33 0 28 Ocak 2009 #1 arkadaşlar 1299 clientnde oyuna girerken kapat hatası alıyorum. ıd ve şifre yerine gelmeden kapat hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz... yardım edicek birileri yokmu allah aşkına yaaa.. Son düzenleme: 28 Ocak 2009
arkadaşlar 1299 clientnde oyuna girerken kapat hatası alıyorum. ıd ve şifre yerine gelmeden kapat hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz... yardım edicek birileri yokmu allah aşkına yaaa..
S ShexySeHy New Member Kalemi Kırıldı! Eki 88 1 28 Ocak 2009 #2 Cevap: Yardım...kapat hatası nsL bır hata oyuna qırerken 2 cıns hata verır Hack ShıelT bıde Data hanqısını qoruorsan onu DEyıstır !!
Cevap: Yardım...kapat hatası nsL bır hata oyuna qırerken 2 cıns hata verır Hack ShıelT bıde Data hanqısını qoruorsan onu DEyıstır !!
Konu Yazar thesaint Member Ocak 33 0 28 Ocak 2009 #3 Cevap: Yardım...kapat hatası yardım plssssssss.....
S ShexySeHy New Member Kalemi Kırıldı! Eki 88 1 28 Ocak 2009 #4 Cevap: Yardım...kapat hatası yardımcı olduysam tskkur yeter
Konu Yazar thesaint Member Ocak 33 0 28 Ocak 2009 #5 Cevap: Yardım...kapat hatası usta exe ile ilgili kapat hatası veriyor daha ıd ve şifre yerine gelmeden kapat hatası veriyor. [email protected] ekle bi konuşalım senle ok.. [email protected] ekle bi konuşalım senle ok.. Son düzenleme: 28 Ocak 2009
Cevap: Yardım...kapat hatası usta exe ile ilgili kapat hatası veriyor daha ıd ve şifre yerine gelmeden kapat hatası veriyor. [email protected] ekle bi konuşalım senle ok.. [email protected] ekle bi konuşalım senle ok..
S ShexySeHy New Member Kalemi Kırıldı! Eki 88 1 28 Ocak 2009 #6 Cevap: Yardım...kapat hatası exe den dıyorsan myko exe dır o ondn olabılır