[YARDIM]Login.DomainName.Com Nasıl Ayarlıyabılırım?

Konu Yazar

THEMY-KO.NET

Member
Ara
197
2
Evet arkadaşlar,

Domainim var.Host bilgilerim elimde eksik olmayan şey yok,fakat
Login.domainname.com olarak SERVER IP sını nasıl ayarlıyabılırım bı bılgısı olan varsa konu altından paylaşırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkurler.

Cevap: [YARDIM]Login.DomainName.Com Nasıl Ayarlıyabılırım?

benm serverım login.pvpempire.com

Bunu yapabilmek için aynı şirketten hosting ve vpsin olucak, onlar dns ayarlarından senin serverının ipsini yönlendirme yapıcaklar ! Benim Bildiklerim Bunlar, Çunku bende Böyle Yaptırdım !

anladım teşekkürler,+ repin verildi.

alakası yok domain paneline girip ordan subdomain şeklinde yapacaksın bıraz kurcala anlarsın

dostum şimdi sana soyle soyleyim bunun 2 yolu var

1-) domain aldıgın firma örnek isimtescil.net bu firma ip bazli dns yonetimine izin veriyor burdan girip butun ayarlarını yapıp ip değiştigi zaman girip siteden guncelleyeceksin eger isimtescil aldıysan ip bazlı dns yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi veririm veya aldıgın tescil firması ip bazlı dns yönetimi varsa yine yardımcı olurum.

2-) vps ve dadeced varsa o zaman panelden yapacaksın gireceksin admin paneline orda dns yonetimi var dns ekleyeceksin (bazi hosting firmaları normal hosting'ede dns izni veriyor ama nadir firmalar) eger yok hosting var diyorsun ilk başta türktelekoma gidip ip sabitleteceksin sonra hosting firmasına bir mail bana bir dns eklermisiniz rica etsem diyeceksin onlarda eşşek degilya ricani geri cevirmezler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D biraz lafı uzattım ama kusura bakma :D

Geri
Üst Alt