B Konu Yazar baba44 Active Member Eki 1,001 0 16 Tem 2010 #1 Beyler Soacs v29 Kullanıyorum Loginleri Acıyom Userler Id sifre yazıp entere basıp girdiginde (-1) Hatası Veriyo
Beyler Soacs v29 Kullanıyorum Loginleri Acıyom Userler Id sifre yazıp entere basıp girdiginde (-1) Hatası Veriyo
M MarJinaL- New Member Kalemi Kırıldı! Haz 376 1 21 Tem 2010 #2 Cevap: [Yardım Pls] -1 Hatası Alıyorum kardeşim snn no-ip den aldığın ip uzun o yüzden bu hatayı verir tek çözümü no-ip den aldığın ip yi kısaltmak kolay gelsin
Cevap: [Yardım Pls] -1 Hatası Alıyorum kardeşim snn no-ip den aldığın ip uzun o yüzden bu hatayı verir tek çözümü no-ip den aldığın ip yi kısaltmak kolay gelsin
Leatheus Member Şub 150 1 21 Tem 2010 #3 Cevap: [Yardım Pls] -1 Hatası Alıyorum -1 hataları genellikle switch kullanan yerlerde olur örnegin cafe toplu net gibi yerlerde . yada ip'niz portları görmüyor olabilir.
Cevap: [Yardım Pls] -1 Hatası Alıyorum -1 hataları genellikle switch kullanan yerlerde olur örnegin cafe toplu net gibi yerlerde . yada ip'niz portları görmüyor olabilir.