(Yardım) server kurulumu ile ilgili sorunlari olan mesaj olarak yazsın yardımcı olak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByUnique
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ByUnique

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
272
2
Merhaba Arkadaslar ben ByKerem

Pvp Server kuran arkadaslara yardım amaçli bu konuyu açiyorum.
Lütfen probleminizi konunun altına mesaj olarak yazın.
Konuyu açmamdaki öbür amaç ise forumda bok bos konu acilip kirlenmesi.

Saygilar ByKerem(WinOrLove)

Cevap: (Yardım) server kurulumu ile ilgili sorunlari olan mesaj olarak yazsın yardımc

Konu güncel.

Cevap: (Yardım) server kurulumu ile ilgili sorunlari olan mesaj olarak yazsın yardımc

Arkadaşlar Portlarim ACik ve ACik gorunuyoR ve test port da yaptigimda port kapali yaziyor tek tek denedigimde lutfen yardim edecek arkadaslar allah icin ne oLur yardim etsin su sorun cozulse herseyim tmm olacak benim icin buyuk sorun ama bu sorunu yaşiyip cozen arkadaslar icin kucuk sorun ve bu kucuk sorunun cozumunu esirgemeyin lutfen yardim

Arkadaşlar Portlarim ACik ve ACik gorunuyoR ve test port da yaptigimda port kapali yaziyor tek tek denedigimde lutfen yardim edecek arkadaslar allah icin ne oLur yardim etsin su sorun cozulse herseyim tmm olacak benim icin buyuk sorun ama bu sorunu yaşiyip cozen arkadaslar icin kucuk sorun ve bu kucuk sorunun cozumunu esirgemeyin lutfen yardim

Anladıgım kadariyla ev pc ne ko server kurmayi amacliyorsun sana bu gayenın amacsız oldugunu soylicem evdeki pc ko kursan bile 24 saat acik kalamaz/netın kaldırmaz luzumsuz ugrastigin.Bu sorunda senın modemınden kaynakli.

Konu güncel.

Arkadaştaki Sorun Bndede var Modem Airties Yeni Pc topladım server kUrmak iÇİN AMA oLMUO Portları Yapıorum kaydediyorum ama Kapalı Gözkuo yardım Pls

Serveri kurdum kendim giriyorum çarı açıyorum girmeye basınca dc yiyorum başka pclerde login 10061 veriyor yardım ederseniz sevinirim:d

ßenimkide Irk Secince Orada Kalıyor Mesela Elmorad Sectim Connect please Wait Diyor KalıyorYardım ..

win 7 ye nasl server kurucam yardm edermsnz

ark lar 1 haftadır bende ugrasıyorum ev pc ye pv kurmayı ama yoq anLadımki sorun portlarda ve airties urunlerinde port acmak sıkıntılı bos gayelerinizden vaz qecin biran once yoqsa harcadıqınız zamana yazık benden size bir tavsiye hadi a.e.o :) ;)

Geri
Üst Alt