[YARDIM]Valentine DBV1Files-Login-Ebenezer-QA-SQL Hataları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZakR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ZakR

Nothing
Tem
170
4

Merhaba Arkadaşlar,
Ciddi bir konuda yardımınızı almam gerekli.
Buyrun,
3 tane Hata var önümde, affınıza sığınarak söylüyorum kafayı yemek üzereyim.
Bakınız,

h ttp://img194.imageshack.us/img194/1210/22007485.png

QA dan, hiç bir şekilde bağlantı sağlıyamıyorum.
Denemediğim yöntem kalmadı. Herşeyi kontrol ettim nerede hata yaptığımı anlıyamıyorum.
Üstelik QA bağlantısı sağlıyamadığım gibi, Hiç bir şekilde , hiç bir editör ilede [İnventory-Drop-User-Exp-Vs....] Db 'ye bağlantı sağlıyamıyorum.
Örneğin Bir Drop editör ile bağlantı sağlamaya çalıştığım vakit,
Local üzerinden Db ismimi yazıp bağlan dediğim taktirde, hiç bir şey olmuyor ,bir müddet sonra donma yaşanıyor ve Hata geliyor. "Db ye bağlantı sağlamadı." Şeklinde veya benzeri.
Saatlerdir gözüm uyku görmez oldu. İçinden çıkamıyorum. Öncedende Localde Server açmıştım kendime. Aynı işlemleri yaptığıma eminim. Nerede atlama yaptım anlıyamıyorum çıldırmak üzereyim.
....
Bununla beraber, Valentine Db V1 BILAL'in verdiği Ebenezer kullanıyorum. Aşağıdaki gibi bir okuma hatası alıyorum.

h ttp://img31.imageshack.us/img31/1601/er2.png

....
Ayriyetten, yine aynı şekilde,
Valentine Db V1 'BILAL 'in vermiş olduğu Login Server Files kullanıyorum. İni. ayarlarında eksik yok.
Patch le beraber gelen .Exe dahilindede, 10061 Hatası alıyorum Server listte girme aşamasında.
Local olduğu halde.

Biraz daha hata alırsam sanırım Balkondan aşağıya bırakıcam kendimi ansızın :D
Lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum
Teşekkürler

Şaka bir yana Almadığım hata kalmamış heralde :D ...

Konu hakkında bilgi sahibi olan yok mu acaba ?

Son düzenleme:
Cevap: [YARDIM]Valentine DBV1Files-Login-Ebenezer-QA-SQL Hataları

Sanırım PC nde 2 tane sql server yüklü.Biri 2000 diğğeri 2005 veya 2021.Service Manager da açık olan server dikkat edersen AHMET-63A72F173\MYKO ve sen sonunda \MYKO olmayan servera bağlanıyorsun Query Analyzer dan.Q.A dan bağlanmak istediğin serverı sonunda \MYKO olan serverı seç ve bağlantıyı öyle yap.

Quest Info Read hataları zararsız hatalardır.Nasıl çözüleceği konusunda bir fikrim yok ama ebenezerin çalışmasına bir zararı dokunmaz.Tamam a basarak hepsini geçebilirsin.

Login server 10061 hatası login server portu ile exe portunun uyuşmamasından kaynaklı olabilir.Login serverı değiştirebilirsin.Ben örnek olarak bir login upload ettim aşağı.Onunla deneyebilirsin :

Login.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Bağlantı ayarlrını kendine göre yapıp oyuna girebilirsin.Exeden emin olmadığım için uplamadım ama login server portunda bi değişiklik yok normal exelerle girebilirsin.

Geri
Üst Alt