4 Konu Yazar 4Necrophaqist Member Ağu 61 1 3 Eki 2008 #1 arkadaşlar bşlıkta bltrriim gibi oyuna grdiimde yarısna kadar güzüküor :S chaT bölmü filan çkmıor :s:S resimi.. Son düzenleme: 3 Eki 2008
arkadaşlar bşlıkta bltrriim gibi oyuna grdiimde yarısna kadar güzüküor :S chaT bölmü filan çkmıor :s:S resimi..
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 4 Eki 2008 #2 Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) RapidShare Webhosting + Webspace Indirip çıkartırsan düzeleceğini sanıyorum hö
Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) RapidShare Webhosting + Webspace Indirip çıkartırsan düzeleceğini sanıyorum hö
J Jedi ... Haz 1,059 31 4 Eki 2008 #3 Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) Optiondan cözünürlülük ayarlarıyla ilgili pc'nin cözünürlügü kacsa oyununkinide öyle yap
Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) Optiondan cözünürlülük ayarlarıyla ilgili pc'nin cözünürlügü kacsa oyununkinide öyle yap
4 Konu Yazar 4Necrophaqist Member Ağu 61 1 4 Eki 2008 #4 Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) BenJeDi' Alıntı: Optiondan cözünürlülük ayarlarıyla ilgili pc'nin cözünürlügü kacsa oyununkinide öyle yap Genişletmek için tıkla ... denedim kardeşim olmadı xD TrayhopeR' Alıntı: RapidShare Webhosting + Webspace Indirip çıkartırsan düzeleceğini sanıyorum hö Genişletmek için tıkla ... Snnkinide denicem inş olr xD Son düzenleme: 4 Eki 2008
Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) BenJeDi' Alıntı: Optiondan cözünürlülük ayarlarıyla ilgili pc'nin cözünürlügü kacsa oyununkinide öyle yap Genişletmek için tıkla ... denedim kardeşim olmadı xD TrayhopeR' Alıntı: RapidShare Webhosting + Webspace Indirip çıkartırsan düzeleceğini sanıyorum hö Genişletmek için tıkla ... Snnkinide denicem inş olr xD
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 5 Eki 2008 #5 Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) Olduysa mesaj yazarsan kilitleyebilirim
4 Konu Yazar 4Necrophaqist Member Ağu 61 1 8 Eki 2008 #6 Cevap: [ Yardım ] Vista'da Oyunun Yarısı Gzüküor ( Resimli ) oldu kardeşim kltlieblrsin