Ü Konu Yazar ÜnveeeR New Member Kalemi Kırıldı! Mar 89 5 4 Nis 2009 #1 bu forumda üyelik nasıl siliniyor yada forumdaki yöneticilerden biri benim üyeligimi ve konularımı silebilirmi yardımcı olursanız sevinirim ?
bu forumda üyelik nasıl siliniyor yada forumdaki yöneticilerden biri benim üyeligimi ve konularımı silebilirmi yardımcı olursanız sevinirim ?
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 4 Nis 2009 #2 Cevap: Yardım. ÜnveeeR' Alıntı: bu forumda üyelik nasıl siliniyor yada forumdaki yöneticilerden biri benim üyeligimi ve konularımı silebilirmi yardımcı olursanız sevinirim ? Genişletmek için tıkla ... Forumdakı yonetıciLer snn actııqn konuyu,msj ı yada snn uyeLiqinii siLebıLrLer kfrLu msj yada konu acarsan banlanırsın yani herseyın qıtms olr
Cevap: Yardım. ÜnveeeR' Alıntı: bu forumda üyelik nasıl siliniyor yada forumdaki yöneticilerden biri benim üyeligimi ve konularımı silebilirmi yardımcı olursanız sevinirim ? Genişletmek için tıkla ... Forumdakı yonetıciLer snn actııqn konuyu,msj ı yada snn uyeLiqinii siLebıLrLer kfrLu msj yada konu acarsan banlanırsın yani herseyın qıtms olr