Yeni Bi Dupe Var Çözülsün [İSTEK]

Vampireaksemo

Yazılımcı
Reaction score
0
Aynı ID'yi Aynı Anda Acıolar Ve Sonra Dielim Bus Alıyorlar Sonra O Busu Alan Bankaya Koyuyor Sonra Diğer Char Girip Ve Ondada O Buslar Olmuş Oluyor

Cevap: Yeni Bi Dupe Var Çözülsün [İSTEK]

bu yeni değil aslında uskoda eskiden bu düpe yapılabiliyordu pwp de daha kimse denemimiş herhalde sen yada senin serverindekiler denemiş :F

Ben bunu Elite Knight'ta denemiştim Longh0rn'un açtığı. Olmamıştı, şuan oluyosa türkçe karakterli id almayı engelle.

Beyler yardımmm Servere saldırı var ve her saldırıda kullanıcıların sifrelerini degistiriolar nasıl düzeltirim saldırya karsı anti saldırı !!!!

golden shark server files kullan

Beyler yardımmm Servere saldırı var ve her saldırıda kullanıcıların sifrelerini degistiriolar nasıl düzeltirim saldırya karsı anti saldırı !!!!

kopanelden saldırıyorlardır ben amatörken benim serverimde de oluyordu...
Ya kopanel kullanma yada son sürüm ko-cuce panelini kullan....

Ne Filesinden Bahsediyorsunuz Adamın Sql Şifresini Bulmuşlar.Kardeşim Security Bölümündeki Kullanıcıların İsim ve Şifrelerini Değiştir.Birde Panelini Sağlam Birşey Kullan

Yardım edelim arkadaşa

Yıl 2001 Yapılmaya Başlandı

Dupenin Yapımı

Önce ilk Charla oyuna giriyosun charın nick SEXİKİZ Sonra busları üstüne al sonra diğer bir clientten sexikiz diye oyuna giriş yap 2 charda oyunda olucaktır 3. bir charla oyuna giriyosun SEXİKİZ dan busları alıyorsun sonrada sexikiz dan alıyorsun ve 2 charıda oyundan çıkartıyorsun tüm itemler 3. charda oluyor

böyle böyle devam eder

Dupenin Engeli büyük türkçe karakterleri iptal ediceksin

İ Ü Ğ Ç Ö Ş gibi :-:

katılıyorum

Geri
Üst Alt