Yeni Server Açmak [DESTEK]

FurkanAykaç

New Member
Reaction score
0
Merhabalar yıllardır knight online oyununu oynuyorum.
Her joba elimi atmışlığım var az çok.
1299 bir sürü serverda GM'lik yapmışlığım felanda var ama bu server kurma vs. konusunda peki bilgim yok.
Yaklaşık 6 kişilik bir GM ekibim olucak.
Hepsi 24 yaşının üzerinde güvenilir, oyunla ilgili, bu işi yapabilicek kişiler.
Sizlerden tek istediğim belli başlı sorularım var bunlara çözüm bulmamız. Lütfen bilgisi olanlar, bu iş ile uğraşanlar, bu işin ticaretini yapan arkadaşlar yorum yapar yada iletişim halinde olursa sevinirim.

Amacım 2xxx bir sunucu sahibi olmak.
Bu yeni maradon, CR'li, fragment ve gem üzerinden ilerleyen sunuculardan. PUS satışı klasgame üzerinden olan.
Örnek göstermek gerekirse;
- www.alemgame.com
- thedeathko.com

Böyle bir sunucuyu açmak için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ?
Veri tabanını satın mı almak gerekiyor ?
Bu sunucuların database'i hazır satılıyor mu ?
ACME ve SOACS nedir ? Aralarında ki fark nedir ?
Herşeyi satın aldıktan sonra tek tık sunucu açılabiliyor mu ?
Bu database fiyatları aşağı yukarı nedir ? Kimden alabiliriz ?
KOCUCE reklam ücreti nedir ? Parası verildikten sonra her server için reklam alıyor mu ?
Database alındıktan sonra üzerinde oynamalar yapılabilir mi ? Bunu bu konulardan anlamayan birisi rahatlıkla yapabilir mi ?
Yada bu database satıcıları bu konularda yardımcı oluyor mu ?
İsteğe göre database hazırlayıp satan var mı ?
Tamamen böyle bir sunucunun kurulup hazırlanmasını yapıp bize teslim edicek bir firma var mı ?
Varsa bu işlemlerin maliyeti nedir ?
Bu tarz serverlarda KC ve GB satışlarına fatura nasıl kesiliyor ?
Hazır alınmış bir database'de çok fazla açık kaçak göçek olur mu ?
Bu tarz bir serverda dışardan gelen saldırıları nasıl engelliyoruz ?

22xx Server Sahibi olman için 60bin tl elden çıkartman lazım ama gidipte acme güvenlik sistemi alamazsın ıstrap anca alabilirsn.
Acme Herkese satış yapmıyor Öncesinde 1299 server idare etmiş kişilere satış yapıyor ve fiyatı çok yüksektir. Herşeyi hazır geliyor Istrap falan alırsan tabi.

1299 Açsan db için para ödeyebilirsin lakin 22xx de server satın aldıgında yüklü miktarda para verdiğin için hepsi içine dahildir.
Ko-cuce genelde sabit konularda falan reklam için yer bulunmuyor yer bulursan veririsn.
Database üzerinde oynamalar yapılabilir lakin serveri aldığınızda onlara erişiminiz olucakmı tam bilgim yok.1299 olsa herşey sizin elinizde zaten.
Saldırı engellemek veya database kaçak göçek olayları yok gidip sahtekarlardan alırsan serveri açman bile mücizedir.Bu işi yapan Istrap ve acme'dir 2 farklı kişidir.Saldırı olayı ile ilgili birşey yapmana gerek yok korumaları vardır. Ama ISTRAP için en son 60bin tl idi bildiğim kadarıyla bide pusdan satış yaptığın %40 kadarını komisyon alıyorlar.22xx server işine girmen için cebinde en azından 100bin olması lazım :)

22xx Server Sahibi olman için 60bin tl elden çıkartman lazım ama gidipte acme güvenlik sistemi alamazsın ıstrap anca alabilirsn.
Acme Herkese satış yapmıyor Öncesinde 1299 server idare etmiş kişilere satış yapıyor ve fiyatı çok yüksektir. Herşeyi hazır geliyor Istrap falan alırsan tabi.

1299 Açsan db için para ödeyebilirsin lakin 22xx de server satın aldıgında yüklü miktarda para verdiğin için hepsi içine dahildir.
Ko-cuce genelde sabit konularda falan reklam için yer bulunmuyor yer bulursan veririsn.
Database üzerinde oynamalar yapılabilir lakin serveri aldığınızda onlara erişiminiz olucakmı tam bilgim yok.1299 olsa herşey sizin elinizde zaten.
Saldırı engellemek veya database kaçak göçek olayları yok gidip sahtekarlardan alırsan serveri açman bile mücizedir.Bu işi yapan Istrap ve acme'dir 2 farklı kişidir.Saldırı olayı ile ilgili birşey yapmana gerek yok korumaları vardır. Ama ISTRAP için en son 60bin tl idi bildiğim kadarıyla bide pusdan satış yaptığın %40 kadarını komisyon alıyorlar.22xx server işine girmen için cebinde en azından 100bin olması lazım :)
Gerçekten bilgi sahibi olarak cevap verdiğini umuyorum. Peki bu bilişim firmalarından aldığımız serverlarda zaten ACME vs. ile birlikte gelmiyor mu ? 1000-1500 liraya 1299 server kurabiliyoruz şuan hadi database editörü'de parayla tut aylık onada 1500-2000 ver. Birde ilk 2 ay reklam al 2-3 bine. Tahmini veriyorum rakamları. 20xx ne farkı varda fiyat neden bu kadar yüksek ?

hocam elimde sunucu var 1299 herşeyini ben kuruyorum editliyorum bende senin gibi düşünüyordumda arkadaş sonuna kadar haklı çok büyük oynaman lazım ben tamamen eski bilgilerimi tazelemek için sunucu satın aldım sana yardımcı olurum anlık bir hevesin varsa en azından onu alırsın fb insta vs farketmes bırak ben mesaj atarım

Geri
Üst Alt