Yeni Sunucu Kronos Çok Yakında Geliyor!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qaRx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

qaRx

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
197
14
Merhaba Şovalyeler,

Knight Online Takımı, 17.dünyası Kronos ‘un 15 Ekim’de yapılacak olan açılışını sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyor! Bu yeni ve eğlenceli dünyayı sizinmiş gibi sahiplenmenizi ve yeni arkadaşlıklar kurmanızı diliyoruz. Resmi websitemizden Kronos ile ilgili gelişmeleri ve KO Forever Bölüm 7 ile olan bağlantısını takip edebilirsiniz.

Çok yakında Kronos’ta görüşmek üzere!

Kaynak Bilgi

Cevap: Yeni Sunucu Kronos Çok Yakında Geliyor!

ins sunucunuz cokerde b-k gibi kalirsiniz amin !!

k2network yaptı gene yapıcağını.
Akıllı Olan girmez.
Evin karşısındaki net kafenin sahibi gb satıyo. akşama kdr fll oluyo dükkan en azından günlük 1milyara yakın pre ve gb satıyor. ve gb & cash lerin çoğu Kronos için ;)
anlayan anladı. ;)

Aslında Arkadaslar Ben Dies serverinde 2 parça 9 ctin fılan aldım 9 md vardı full e full du =) itemleri satttım ve paraya donusdurdum bundan 1 saat oncesine kadar kronos a gecip güzel bir car kasmakdı aklımdaki =) ama soyle bı mantık yaparsak 1 ayda platınum premşium alan bir insan 1 ayda en fazla 70 yapar neden 70 soyle bi mantık item yok 1 ayda en fazla 7 raptor zoe yaparlar =) oylede donmeleri slot zor olur kımsede ıtem olmuycak en güzeli server açıldıkdan 1 ay sonra kasmak ;) 1ay sonra platinum premium + gb nick

CnkGecilmez Human olucam
Clan NeverFear olucak 1 aylık pvp server kuruorum =) arkadaslar

Sana kim diyorki git 2-5 gunde kapanan pvp serverlarda oyna :), Gozunuzu acin Arkadaslar :)

Hayırlısı olsun bakalım ne diyelim .... KO da server açmak için LİSTE de yer çok =)

1 gün önceden girdim Kronos'a :) Sunucuları açıktı sadece server list'de yoktu. Ama k2 işi biliyor. 10 kat gelir elde etti.

Eee, herkes bulamıyor.. :D

Kronos da gerçektende K2 10 Kat daha fazla gelir elde etti.

Sana kim diyorki git 2-5 gunde kapanan pvp serverlarda oyna :), Gozunuzu acin Arkadaslar :)

Usko Para Para Diyorsunuz 2 Günden Daha Fazla Açık Kalan Hangi Server Babasının Hayrına Açık Koyuyor Serveri Söylesene Uskodan Kralı Yok Bence Önce Sen Aç Gözünü

Kronos serverı açılalı 2 hafta olmadı ama +8 dual shardlar basıldı :S+9 DS basıldı

Hala Usko Oynuyorsanız Artık Söz Bulamıcam Söleyecek :)

Ben Kronos'ta oynuorm.Plat aLalı 1 hafta olmadı biLe 73 LwL okçu kastım..Çok seride qolem party dönüyoruz.bu arada unutma adam'da item olması şart deiL.kiralk item die birşey war (:

Geri
Üst Alt