Yine Tarih Yazdık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ozoCozo

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
1,239
38
Türkiye'miz Çek Cumhuriyeti'ni son dakikalarda attığı gollerle 3-2 yendi.Çeyrek finaldeyiz!..

Sıra Hırvatlarda!..

Sizleri seviyorum :D

Cevap: Yine Tarih Yazdık

Öldük öldük dirildik gerçekten , helal olsun Nihat'a :D

cech in değeri düştü lan beleşe verirler artık :D yok dünyanın en iyi kalecisiymiş :p bizim volkan daha çok iş yaptı :D

en iyi kalecilerinden biri :D gerçekten çok süper bi maçtı ikinci yarı resmen ablukaya aldık adamları.

Helal Olsun Çocuklar .. işte böyle emre güngör yerine 4.hakem hemen emre aşığı soksaydı 2.golüde yemiyicektik .. Cekoslovakyayı yendik hırvatlar neki ..!! Nihata Helal Olsun bu arada :)

merak etmeyin volkan birine küfür eder hırvat maçında tuncayı gene kalede görürüz :D

Volkanında İndirmedigi Kalmadı Lincoln Koller Bakalım Sırada Kim var :D

Koller Elektrik Direği Gibi Dikildi Maçta Birşey yapmadıki .. 2002 deki başarımızı tekrarlıyıcaz inşallah ... hırvatlar Şuana Kadar oynadığımız rakiplerden daha düşük seviyede bence o maçı geçebiliriz .. Ama yarı finalde bize hollanda düşebilir ..

Bir Maç Ancak Bu Kadar Güzel Çevrilebilirdi Aklım Gitti Geldi.. Ayaktta alkışladım çıldırdım.... off ya :) son 15 dakkada neler yaptılar...

SENİ SEVİYORUM TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

aq o koller ne biçim adam servet bile tutamadı!!:D adam gibi kafa vuruo sanki ayağıyla şut çekio!!:D kaleci sıkıntımız yokta stoper sıkıntımız var!! aurelioda oynayamıcak!! :( ama her maçta bu maçın ikinci yarısı gibi oynarsak istediğiniz takım gelsin yeneriz!! bu bu turnuvadan sonra galatasaray borçlarının büyük bi kısmını kapatcak sanırım!! ardaya iyi para vercekler gibi ;)

söylemeden edemicem orda bi tane adam sunucu saçını hep yana tarıo sarı bi adam ona bitiom adam manyak!! bi kere şey dio atvde program sunuyo dediği şey şu; dışarıda çok yağmur yağıyor. bu yüzden 2. elizabetin öldüğü odaya geçmek zorunda kaldık! evet şuan rahmetlinin odasındayız!!:D:D gerçekten çok güzel bi oda... nese biz konumuza geçelim!! :D:D:D adamı görünce şahan aklıma gelio!! (kadının öldüğü odada program sunuolar yaa...):D:D

Son düzenleme:

ardanın değeri baya arttı yalnız!! böle oynamaya devam etsin turnuvadan sonra italya veya ispanya ya uçar o!! :D

Geri
Üst Alt