Konu Yazar
palaminco1
Member
- May
- 33
- 1
Merhabalar arkadaşlar...
8 Aydır Devam etmekte olan bir teamımız var aramızdan ayrılanlar oldu ve sabit kişilere ihtiyacımız var . Bu kişilerin online suresi öğlen 14:00 gece ye kadar online olmalı çünkü güzel birşeyler yapmak ıstıyoruz ve şuan bize oynayabilicek mage oyuncu lazım .
ALLSTARZ EKİBİ :
TEAMIMIZ ALLSTARZI ZATEN 1299 HOMEKOLARDA OYNAMIŞSANIZ KESİNLİKLE DUYMUŞSUNUZDUR 14:00 dan geceye kadar online olabilicek OYNAYABİLİCEK KİŞİLER BANA ALTTA VERECEĞİM TSDEN ULAŞBİLİRLER .
ŞARTLAR : -
-ONLİNE SÜRESİ ÖĞLEN 14:00 DAN GECEYE kadar oynabılıcek olmalı
-MAGE OYNAMAYI BİLMELİ
- 17 YAŞ ÜSTÜ OLMALI
- TEAMIMIZ İÇERİSİNDE KESİNLİKLE KÜFÜRE YER YOK VE YENİ GELİCEK KİŞİLER BUNU GÖZ ARD ETMEZSE SEVINIRIM
-TEAMSPEAK 3 KULLANMALI
- SİZDEN İSTEKLERİM BUKADAR TEAMSPEAK adresini aşşağıda verıcem bana ordan ulasabılırsınız.
TEAM SPEAK3 ADRESİ : allstarz.ekibi.ch
TELEFON NUMARAM : 0539 247 82 33 Bu numaradanda ulaşabilirsiniz bana .
BU ARADA VİDEOLARIMIZI İZLEMEK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
SAYGILARLA ALLSTARZ...
8 Aydır Devam etmekte olan bir teamımız var aramızdan ayrılanlar oldu ve sabit kişilere ihtiyacımız var . Bu kişilerin online suresi öğlen 14:00 gece ye kadar online olmalı çünkü güzel birşeyler yapmak ıstıyoruz ve şuan bize oynayabilicek mage oyuncu lazım .
ALLSTARZ EKİBİ :
TEAMIMIZ ALLSTARZI ZATEN 1299 HOMEKOLARDA OYNAMIŞSANIZ KESİNLİKLE DUYMUŞSUNUZDUR 14:00 dan geceye kadar online olabilicek OYNAYABİLİCEK KİŞİLER BANA ALTTA VERECEĞİM TSDEN ULAŞBİLİRLER .
ŞARTLAR : -
-ONLİNE SÜRESİ ÖĞLEN 14:00 DAN GECEYE kadar oynabılıcek olmalı
-MAGE OYNAMAYI BİLMELİ
- 17 YAŞ ÜSTÜ OLMALI
- TEAMIMIZ İÇERİSİNDE KESİNLİKLE KÜFÜRE YER YOK VE YENİ GELİCEK KİŞİLER BUNU GÖZ ARD ETMEZSE SEVINIRIM
-TEAMSPEAK 3 KULLANMALI
- SİZDEN İSTEKLERİM BUKADAR TEAMSPEAK adresini aşşağıda verıcem bana ordan ulasabılırsınız.
TELEFON NUMARAM : 0539 247 82 33 Bu numaradanda ulaşabilirsiniz bana .
BU ARADA VİDEOLARIMIZI İZLEMEK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
SAYGILARLA ALLSTARZ...
Son düzenleme: