YOURKO REZALETİ

Sizce Yourko Nasıl bir server

• Xacs olduğu için gayet normal bir server

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

MykoOyuncusu

New Member
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar
YOURKO'nun nasıl bir rezalet server olduğunu, nasıl bir berbat yönetime ve oyun sahibine sahip olduğunu önceki serverlerden çoğu kişi görmüştü. Sırf XACS'ye geçti diye tekrar başlayayım dedim. Bu ne EUKO ile alakası yok rezillik. .Oyunda aktif gm yok derdin olsa anlatacağın kimse yok. Kendileri milyonlar kazanırken şu pandemide kendine gelir sağlayan gb cilerin para kazanmasını engellemek için moblardan coinsi kaldırmış , resmen rpr yapamıyoruz ya. APTAL Kojiro oyuna girer saçma sapan yazılar yazar aptal aptal insanlara istemediği tag ı atar 10 yaşında cocuğun yapmayacağı şekilde davranır. Hele ki şu kojiro online sesi geliyor ya anasını avradını diye 1000 tane küfür yiyor ama aptal hala uslanmıyor. UPGRADE oranlarını ayarlayan o kojironun elini ayağını gözünün ferini s1k3y1m. P1ç kurusu o nasıl bir oran 5 tane ib bastım hepsi +4 e yandı. Ben pişman şekilde oyunu bırakıyorum. Sakın ola siz bu aptalın serverina bir daha girmeyin. 50bin tl ödül diyor ya yalan inanmayın ödül felan dağıttığı yok. Bu OÇ nin serverine girmeyin girersenizde premium felan almayın. DC premium ile 5 gün kecon kestim drop yok adam premiumsuz 10 dk dönüyor kekuring alıyor. Olumsuzlukları konus konus bitmez. Bir tane olumlu bişey varmı ? kesinlikle hayır. Kojiroyu bulsam anasını sıkecem

ulan sırf şu konuya yorum yazma iiçn girdim üyeliğime. şimdi ilk olarak paradise denilen karakteri ben oyunda ne human ne karusta hiçbir şekilde görmedim hiçbir clanda. ama bişeyler oluyor ske belt çıkıyor sw daha ilk günü bu ske belt nerden atıyor ısılyon veya felankor sw ilk günü onlar nasıl kesildi ske belti alan kişide yourkonun senelerdir oynayan saruhan die her sw açılısına 10 bin tl domalan yamyamın teki ske beltide 15 bin tl ye aldığını ts den bütün clanındaki adamlara söyledi. gelelim droplara ben bu sw ilk açıldıgı zaman 2 pt mage girdim ilk gün sabaha kardşı 8 gibi 60 olduk oturduk dm ye o günün akşamı gece 2 ye kadar döndük aldığımız sadece 1 ADET SİLVER BAR YA KOJİRO DENE KENDİNİ japon kıyılarının kung fucusu gibi göstermeye çalışan yarasa görünümlünün tekidir. bunu neden söylüyorum seneler önce ps3 ödülünü gene aynı şehirden olan arkadaşına verirken çekindiği resimde görmüştüm inanın o resmi buraya yüklesem millet osusuk atar bide dişleri sarı sarı nasıl böle pis pis milletin resmen psikolajisini bozuyor ben buna şahit oldum kendimden ve serverı bıraktık başka servera başlayacağız ama bu yazıyı okuyorsan kojiro sonun yakın aynı senden öncekilerdede olduğu gibi kahpe orospu çocugu.....

Geri
Üst Alt