Youtube'dan video download (Resimli anlatım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1TurkK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1TurkK

Emektar Üye
Emektar
Reaction score
62
Sitemiz: TIKLA!

1.Adımda KIRMIZI ile işaretli olan kısma Youtube linkini yazıoyoruz...Ardından yan tarafta SARI ile işaretli olan yerden Youtube işaretliyoruz ve ardından YEŞİL kutu içindeki "download" butonuna basıyoruz...

adsz6bo.png

2.Adımda SARI ile işaretli olan "›› Download Link ‹‹"e sağ tıklayıp Hedefi farklı kaydet diyoruz...

adsz28hg.png

Hedefi farklı kaydet dedikten sonra altta işaretli olan KAYIT TÜRÜ'nü değiştirerek TÜM DOSYALAR yapıyoruz ve kaydet e basıoruz...

adsz3et.png

İndirdiğimiz dosyanın formatını çalıştırmak için bunu indirmek şarttır. İndirmek için tıklayın!

Programı yükledikten sonra indirdimiz dosyayı sağ tıklayarak aç diyoruz...Karşımızdaki listede programın adını bularak(VLC media player)işaretleyerek çalıştırıyoruz işte bu kolay

YouTube Video Downloader ile indirdiğimiz dosyalar .flv uzantısı ile iniyor.. Bu nedenle hem .3gp destekleyen telefonlarda hemde FLV Media Player olmayan bilgisyarlarda bu videoları izleme olanağımız olmuyor.. Şimdi ise Ücretsiz bir biçimde bu dosyaları başka formatlara nasıl çevireceğiz? aşağıda :)

Gerekli Program İçin TIKLA!

fdaflm6.jpg

işlem bittikten sonra sizin belirttiğiniz klasörde oluşmuştur. İyi seyirler..

Cevap: Youtube'dan video download (Resimli anlatım)

çok çok saol... :D

Teşekürler.

ty 4 paylaşım

Geri
Üst Alt