ArkadasLar PaneLi HackLendi Die Konu Acmıstım ArkadasLar Konuda ßazı ProgramLar Önerdi ßen Cogu Denedım Ama oLmadı AppServ'e PaneL DosyaLarını ATTıqım HaLde Sayfa GörüntüLenemio Die Yazı Cıkıor...Aradım Taradım Sonunda AppServ'den Daha GeLişmiş ßi Prog. ßuLdum ßunLa Denedim Sayfa AcıLdı Ama Etrafta Sitenin aLtında Üstünde Degşik Acayip Acayip YazıLar Yazı0...ßüyük İhtiMaLLe FLood Yapmıs oLmaLı Çünkü Asırı Yüklenmeden DoLayı Sayfa Bozuk Yazı0 ßunu NasıL DuseLtirim.???
Ayrıca Maxis Konusu oLan WipKo PaneLi YükLedim AkLınızı ßasınıza aLın PaneLde ßircok Acık War ÖzeLLiqLe FLood İşte ßasıma qeLdi...
ßunu Yapan Kişinin Ip Adresini ßuLayım GerekLi İşLemLeri Yaptıracam Frmtr Ve Ko-Cuce'de Serverımı Tanıtımmın Ya ßurda Aramızda Yada 0rda ßarını0 ßu Kişi...
Yanına ßırakmayacam...
Sorunuma Yardımcı oLursanız Sevinirim...NasıL DüseLtcem???
Ayrıca Maxis Konusu oLan WipKo PaneLi YükLedim AkLınızı ßasınıza aLın PaneLde ßircok Acık War ÖzeLLiqLe FLood İşte ßasıma qeLdi...
ßunu Yapan Kişinin Ip Adresini ßuLayım GerekLi İşLemLeri Yaptıracam Frmtr Ve Ko-Cuce'de Serverımı Tanıtımmın Ya ßurda Aramızda Yada 0rda ßarını0 ßu Kişi...
Yanına ßırakmayacam...
Sorunuma Yardımcı oLursanız Sevinirim...NasıL DüseLtcem???