03.11.2021 tanıtım tek gider gerisi ne farkeder...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 06qerilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

06qerilim

New Member
Kas
2
0
[[[[[ 02.11.2021 deadlymt2 ]]]]]
Öncelikle Bu Tanıtımı Okuyan,Okumayan Herkeze İçtenlikle Teşekkür Ederim...
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Birazdan Server'ımızın Tanıtımını Yazacağım Ama Size İlk Ve Son Olan Bir Server Getirdim...
Madem İlk Ve Son Server Dedik Ozaman Önce Bi Oynayıp Vakit Geçireceğiniz Emek Harciyacağınız Vede En önemlisi Keyif içinde eğleneceğiniz bir server Hazırladım ilk olarak Server Sahibi Ve Server'ı Tanıyın istedim...
Arkadaşlar Ben Diğer Serverlar Gibi Size Şu Yok Bu Yok O Yasak Bu Yasak gibi Klasik sözlerle Tanıtmayacağım Serveri...
Ben Bu server'ımızı Açmayı 1-2 senedir istiyordum ki Nasip bugüneymiş Server'ımızın bir çok özelliği Vardır Ve zamanla devamıda eklenecektir... Öncelikle Server'ımızda AsLa Ve AsLa EdiT Satışı OLmıyacaktır...
Ve ALLAH Nasip ederse Hiç Kapanmiyacaktır Yanlız Biraz Maddi SıkıntıLarda OLduğumdan Serverda sadece item Satışı olucaktır Bu itemleri Nesne market bölümünden görebilirsiniz Burdan alınan para ile serverimizin bir sonraki ayların Parası çıkacaktır Asla şahsen kullanılmayacaktır Ve eğer para'mız artar ise bununlada serverin değişik şekilde Tasarımlari için Verilecektir...
Vede en önemlisi Sizin emeklerinizin boşa gitmemesi Ben burda item satışı yapiyorumki bir sonraki ayların parası çıksın yoksa arkadaşlar öderim 3-4 aylık oynayın derim ve server'ımız kapanma riski yaşar bu sebepden dolayi item satışı olucaktır.Ben bugüne kadar belki 200 belki 300 server oynadım ve gördümki userler emek harciyor gecesini gündüzüne katıyor çabalıyor ve bir bakiyorki server kapanmış. Yada edit satışı yok item,Level,para vermek yok Yazmalarina rağmen verilen itemlere hile serverda Açılmaz diyip açılanlara görüldüğünde ban atılacak değip atılmayanlara Bu sebepten dolayi ki bende yaptım aynısını bir başka server ariyor o kapaniyor ve bir başkasi... bu böyle gidiyor işte ben buna bi dur demek istedim ve bu serveri açmaya karar verdim...
ÖNEMLİ NOT:VE ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLİYORUMKİ HAYATTA EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY YAPILAN''HAKSIZLIK'' İŞTE BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM SİZİN DE HAKSIZLIĞA UĞRAMAMANIZ BİRDAHA SERVER ARAMAMANIZ VE ARTIK MUTLU BİR ŞEKİLDE EYLENEREK ZEVK VE GÜVEN DUYGUSU İÇİNDE OYNAMANIZI İSTİYORUM...
EĞER BU YAZDIKLARIMI OKURSANIZ Kİ OKUYANLAR EMİNİMKİ GÖZÜ KAPALI GELECEKTİR ÇÜNKÜ BEN SENELERCE BÖYLE BİR SERVER ARADIM AMA YOKK GERÇEKDEN YOK...

UYARI::>> [[ DİĞER SERVERLARI KÖTÜLEMİYORUM AMA HEPSİ İÇİN DEĞİL BAĞZILARI İÇİN KONUŞUYORUM HAKSIZLIK ÇOK ]]

ALLAH'IN İZNİYLE BU SERVER'IMIZI Bİ ÖMÜR BOYU DEVAM ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM Kİ İNŞALLAH'TA ÖYLE OLUR.

UYARI 2 ::>> SANMAYINKİ BU YAZIYI YAZMAMIN SEBEBİ SİZİ OYUNA ÇEKMEK ! ASLA BEN SADECE Bİ DÜŞÜNSENİZE KİM BÖYLE YAZDI 1 SERVER DA KİM HİÇ KİMSE ÇÜNKÜ HERKEZ ctrl+a ctrl+c ctrl+v ŞEKLİNDE BİR KAÇDA KENDİ YAZI EKLİYEREK SERVER AÇİYORLAR YAZMAMIN SEBEBİ ARTIK HAKSIZLIĞA SİZİN EMEKLERİNİZİN BOŞA GİTMESİNE VE HE MUTSUZ OLMANIZA TAHAMMÜLÜM KALMADIĞINDANDIR...
BİLİYORUMKİ ÇOOK EMEK HARCAYIP GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZE KATTINIZ ÇOOK UĞRAŞLAR SARFETTİNİZ AMA BUNA BİR DUR ! DEMELİYDİ BİRİ ARTIK Bİ ANDA ATILAN REABOOT'LARA Bİ ANDA OLUP Bİ ANDA BİTEN EVENTLERE KAFASINA GÖRE HAREKET EDİP SAĞDA SOLDA GEZEN GM LERE SON... !!!

TEKRARDAN BU YAZIYI OKUYAN OKUMAYAN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR DİLER TANITIMA GEÇERİM...
[[ ARKADAŞLAR BENDE NEYSE ODUR O YAZILIR... ]]
*** 1 LeveL BAŞLANGIÇ 105 LeveL Son

*** İLK 99 LeveL Olan 5 kişi arasında Bilgi yarışması ( OX ] Yapılacak Kalan son 2 kişi'den 1.olana Süpriz Hediye....
2.olana ise KRAL Tagı Verilecektir...

*** Server'ımızda HileLer aktiftir Fakat Userler Tarafından görüldüğünde Destek bölümünden yollanan [ss,video] Larincelenecek Ve Onaylandığı taktirde Ban Atılmadan önce oyundan bildirilecektir...
***Eğerki Yetkililer Tarafından Görüldü ise önce oyuncuya Sonra Herkeze bilgilendirme Yapılıp Ardından Ban atılacaktır...
***Server'ımızda gördüğünüz eksik,Sorun,Sikayetlerinizi Skype üzerinden gönderirseniz Hemen Cevap Verilecektir...

***Serverımız ALLAH'IN İZNİYLE hiç Kapanmayacağından ZOR-EMEK olarak Tasarlanmıştır...

UYARI
1-Oyun için ASLA KÜSME
2-Oyun için … ASLA ÜZÜLME
3-Oyun için…. ASLA YALVARMA
4-Oyun için….. ASLA KÜFÜRETME
5-Oyun için ASLA AMA ASLA DOSTUNDAN VAZGEÇME…

images

NOT: ZOR EMEK OLDUĞUNDAN BAĞZI ŞEYLER KALDIRILMIŞTIR...
DÖNÜŞÜMLER SONRA EKLENİCEKTİR...
*** İLETİŞİM BİLGİLERİ ***

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Deadlymt2/521397374623674

***ANASAYFA: Hoşgeldiniz | TTNetBilisim.NET
***KAYIT OL: Hoşgeldiniz | TTNetBilisim.NET
***İNDİR: Hoşgeldiniz | TTNetBilisim.NET

Geri
Üst Alt