0uikShare DB V1 [ Cüce Db v1]

Cevap: 0uikShare DB V1 [ Cüce Db v1]

Baktımki Sen kendi DB'n ile Çok Övünüyorsun Bende bunu Yaptım Pek Farklılık Yok Exp & item Kolay, Kartopu Savaşı vb Ufak Detaylar haricinde :)

Zaten bütün dbler aynı kardesım bnm dbmı diğerleriniden o kücük ayrıntı dediğin şeyler ayırıyor zaten. neden millet senın dbnin değilde bnmkinin peşinden koşuyor ve 100 150 ytl arası teklifler alıyorum ? suana kadar yaptıgım cogu şeyi kmse yapamadı hep ben yaptıktan sonra yapıldı. mesela bu 80 skillerini ilk ben fixledim yazın forumtr yede konu actım:D hadi onu gec weapon of name ide ben yaptım.shellx in yöntemiyle değil tabi.

rebirth sistemi ve rebirth sc ekledım +7den sonra basınca rebirth oluyor. tabi yanıp sönmüyor sadece yanıyor ama oda güzel.

görevler ekledım eslantta crimson wing görevi emc de diğer görevler. ash dts... nedeniyse exp itemin zor olması

yenı skıller ekledım. tmm ne var skl eklemekte diceksin belkide. ilk denememde basarısız olmustum kodlaral işlgili sorun yasamıstım. simdi değişik effectler ve değişik iconlar buldum gelistiriyorum skillerimi. bifrostu ayarladım.

kartopu savasından np gelmesini sağladım. karus ve morad snowman lar 50 yerine 1k np veriyor bunu yaptım. hplerini arttırdım tabi.

ve en önemliside bu. ben bütün bunları yapmadan önce server açmıştım ve 400 kişi online dı moradonun uskodan farkı yoktu. şimdi açarsam nolur kimbilir

pazarip3.jpg

77594143vx4.jpg

usko savaş alanları falan var maplarda belkı sizdede var ama daha keşfetmediniz.

pathos glove ekledım. pet koyulan yere takılıyor ve 2 elde gözüküyor. sımdi effecti kaldı geriye.
20081027101541cn0.jpg

pathospg0.jpg

ve droplar. fıstık gibi droplar var dbde. bunları ben yapmadım tabı editledigim dbnın üstünde vardı.

yine necromancer darkness armor yapmış. ama malesef valkyrie kodlarının üstüne eklemiş yani valkyrie takınca öle gözüküor size öle anlatayım.
ben yeni kodalrıyle ekledım ve yine fıstık gibi oldu.

Moradona npc ekledım. madalyon kırdırılıyor random ıtem verıyor madalyon ve x k np götürerek kırdırıon.

Bossland event de cabası tabi

49836344rq0.jpg

ve dbyı forumlara tanıtırken senın gibi şu db dden bu ekli o dbden bu ekli diye yazamıyorum cünkü herşey bana ait. ama nankörlük etmekte istemiyorum ko cüce cok isime yaradı bu işlere ko cüce sayesinde atıldım.

tanımadığım insanların benle yarışmaya başladığını gördüm ( senn gibi ) downkaana inat weapon of name olayını yapıcam demen gibi.

72926509fl4.jpg

yapılan db lerin benimkine benzemeye calısması gibi. homeko gibi şu özellik ekli

tabi msnime gelen dbnı benımle paylasırmısın-dbn süpermiş falan filan gibi sözlerde benm g.tümü kaldırdı. kimin olsa kaldırır.

14.10.1993 Doğumluyum. bu işlerede temmuz-ağustos gibi başladım.! !

Bi kücük cümle icin o kadar yazı yazdım **** :D

Son düzenleme:

:) Zaten Çoğu Şey ReqaLKO & BLissKO DBsinde Vardı Sen İndirip üstünde Editleme Yapmışsın Skill editlemekte ne Var Doqrudur Bende Şu an 4-5 Skill üstünde Çalışıyorum 1
Ash Knight Görevi Felan Ekledim Demişsin Görev Eklemek O Kadarda Zor DeqiL En Basitinden StrQuest Editör var Bilmeyenler Bile Editleyebilir.
BossLand Queen = Deva Bird i Küçültüp Dread Mare Novasını Skillere Eklesem Aynısı OLur.
Kardan Adam 50 NP yerine 1k NP Veriyor Demişsin Oda Kolay Yapması 30 Saniyelik şey.
Rebirth Sistemine Birşey Demiyorum Yapmışsın Helal OLSun Ama Merak Etme AKUMA [ Ayhan Abimiz ] Onuda PayLaşır yakında :)
Forumda MyKO Drop Tableside Var Onuda Export işlemiyle Nedir Ahanda Senin DB
Birde Pathos GLove Eklemişsin Aferim Hiç OnunLa İlgili Çalışma Yapmayı Düşünmedim Ama DTX ten Anlayan Biri Onuda Rahat Yapar .
Hade Kolay qeLe..

he bide 100~150 Teklifler Alıyorum Demişsin.
Biz Burada Ne yapıyoruz DByi Satıyormuyuz Hayır Paylaşıyoruz.
Satılsa burada Paylaşım Yerine Bunca Konu Kimbilir Ne Kadar Veren OLurdu ...

paylasım ıcın tskler serverıme kuracagım ıns bı bugu cıkmazda server omru boyunca kullanırım :)

sorun var pf master 20 skılı asasın humanlarda calısmıor orclarda calısor zzzzzzzzzz

Zuhaha :D al işte dandiq db

cevap verebilceğin şeylere cvp vermişsin gerisi hala duruo :D

:haha: Farkındaysan Bazı Buqlar Vardı V3 Te fixledim Dedim indirenin OKumasıda Lazım +

Sen %99 Dupe Fixlenmiş Diordun Noldu
50 kişi Dupe Yapmış Serverda Fotoları Bilem Koymuşlar :haha: Hertürlü Palavra ile OLmuor qülüm :haha:

:haha: Farkındaysan Bazı Buqlar Vardı V3 Te fixledim Dedim indirenin OKumasıda Lazım +

Sen %99 Dupe Fixlenmiş Diordun Noldu
50 kişi Dupe Yapmış Serverda Fotoları Bilem Koymuşlar :haha: Hertürlü Palavra ile OLmuor qülüm :haha:

Ben nie görmedım ? benım server 3-5 kere acılıp kapandı değişik dbler ile. en son acıldıgında dupe yoktu

Tum Paylasımlarına baktım cok sacma ve cok gereksiz şeyler paylaşmıssın

Son düzenleme:

Ben nie görmedım ? benım server 3-5 kere acılıp kapandı değişik dbler ile. en son acıldıgında dupe yoktu

Tum Paylasımlarına baktım cok sacma ve cok gereksiz şeyler paylaşmıssın

Benim Yaptıqım PayLaşımlar Burada ihtiyacı OLan KimseLere Yardım AmaÇlı Çalışmalar.

Senin qibi En GüzeL DB Bende full Skiller Çalışıyor Yok Şu OLuyor Yok bU OLuyor Demiyorus Biz..!@:@

Babaneme sölesem söler o kodları ya paylaşım yapmış olmak icin paylasım yapıo adam :D

söLe Baham Babaannene Yapabilcekmi Bi Kod zhauhauh

Bu Db ile server acan var mi ?

Bu Db ile server acan var mi ?

Son düzenleme:

Tşk ederım ama db de sorun var humanlarda rogue 20 master calısmıor cok buyuk sorun! Dedıgın Map Ve Files leride Kullandım..

Bu Dbde Buqlar Var Aynısının Buqsuz Halini V3 te Bulabilirsiniz.

Db elinde olan varsa , uploaded.to'dan veya baska bir siteden upload edebilrmi ?? :/

arkadasım cok beyendım yalnız walkrıyelı olsadı ne guzel olrdu yha:(

arkadasım valkriyeli ve full itemli sorunsuz bı db verebırlmısın aacaba?:S
[email protected] eklele konusalım??

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt