0uikShare Kimdir ?

Konu Yazar

0uikShare

Well-Known Member
Tem
2,137
44
Herkese Selamlar,

Direkt Kendimi Tanıtayım.Adım Kerem, Soyadını Boşwer Napcan Nüfusunamı Alcan :P 1993 doğumluyum Üye OLurken Hızlı Hızlı Alam Diye 18 Yazmışım NereLiyim ? TeKirdağ Merkezden Çok İyi Bir Arkadaş Dostumdur :$
ßilgisayar İle 6 Yaşında Tanıştım ve ilk Oynadıqım Oyun Counter Strike 1.5 :D,
Sonra Bilgisayar Bi Vakitten Sonra PC Sarmaya Başladı ve 9 Senedir Bu Alışkanlıqım qitmedi Yalnız Şimdi CS Yerine Knight Oynuyorum ve Bırakamıyorum :D

Pek Yazı Yazmayı Bilemem Bazı Yerleri BigaHega Dan Alıntı Yaptım Oraya Göre Editledim :D
Ama Çok Pis Knight Kasarım 1vs1 [ Asas vs Asas ] Ta Şu ana Kadar Kimse Beni Alamadı [ Yalan deqil isteyenle ws yaparım ].
Warrior ve Mageyide İyi Oynarım Ama Priestte Pert.
Neyse bu Kadar Yeter Daha Fazla Batırmadan Herkese İyi Günler.

Cevap: 0uikShare Kimdir ?

+ işinize Yararsa Private Serverlar ve Database Kısmında İyiyimdir :)

Yaşını yanlış yazdığını söylemişin ama şuanki yaşını söylememişin :)
Memlun oldum bende Gökhan.

Herkese Selamlar,

Direkt Kendimi Tanıtayım.Adım Kerem, Soyadını Boşwer Napcan Nüfusunamı Alcan :P 1993 doğumluyum Üye OLurken Hızlı Hızlı Alam Diye 18 Yazmışım NereLiyim ? TeKirdağ Merkezden Çok İyi Bir Arkadaş Dostumdur :$
ßilgisayar İle 6 Yaşında Tanıştım ve ilk Oynadıqım Oyun Counter Strike 1.5 :D,
Sonra Bilgisayar Bi Vakitten Sonra PC Sarmaya Başladı ve 9 Senedir Bu Alışkanlıqım qitmedi Yalnız Şimdi CS Yerine Knight Oynuyorum ve Bırakamıyorum :D

Pek Yazı Yazmayı Bilemem Bazı Yerleri BigaHega Dan Alıntı Yaptım Oraya Göre Editledim :D
Ama Çok Pis Knight Kasarım 1vs1 [ Asas vs Asas ] Ta Şu ana Kadar Kimse Beni Alamadı [ Yalan deqil isteyenle ws yaparım ].
Warrior ve Mageyide İyi Oynarım Ama Priestte Pert.
Neyse bu Kadar Yeter Daha Fazla Batırmadan Herkese İyi Günler.

Gelde Foyanı Cıkaram Ortaya BI Kapısak Yenı Combomu Gosterem Sana :D

Geri
Üst Alt