0uikShare Kimdir ?

Konu Yazar

0uikShare

Well-Known Member
Tem
2,137
44
Herkese Selamlar,

Direkt Kendimi Tanıtayım Adım Kerem, Soyada Gerek Yok Napcan Nüfusamı Alcan :P

1993 doğumluyum. Tekirdağda Doğup Büyüdüm ve Halen Yaşıyorum.
Kendimi Pek Anlatmayı Beceremem ama Neden 18 Yaşında Gösterion Derseniz Üyelikte Hızlı Hızlı Üyelik Açayım Derken 1990lı Yazmışım :D

Neyse Gelelim Bilgisayar ve Knight ile Nasıl Tanıştım.
6 Yaşındayken Annem İnternet Kafeye Götürmüş Beni, Bende Oturmuşum İlk Oynadıqım Oyun Counter Strike 1.5 ti
Daha Bilmiyordum Oklar ile oynuyordum Tabi ilk Başladımı W ile oynancak deilya :P
Neyse Sonra 9~10 Yaşıma Kadar İyice CSyi ilerlettim Çokta Pis Oynardım
Cafede Hep Arkadaşlarla Hesap Yapardık ve Ödetirdik Hesabı.
Sonra Eve PC Aldık Oradan CS oynadım Bu Kadar İyi Oyuncuyu Görenler Yediremeyip Wall üzerinden Her Serverdan Ban Yedim :(
Sonunda CSyi Bıraktım Sonra yeni Bir Oyun İlişti Gözüme Knight OnLine.
İlk Oyuna Başladıqımda Arkadaşın Charı Vardı o farketmeden Şifreyi Alıp
[ Oynamayı Bilmediqim için ] Level & NPsini düşürmüştüm.
Sonra Okula qeLip Arkadaş Diordu charımın Leveli düşürdüler NPLeri Sıfırladılar ..Ler O Kadar Emek Verdim Dedi ama Daha Küçüktük O zamanlar ve Oynamayı Bilmiyorduk Neyse Sonra KEndim Char Kurdum Kastım Areste Oynadım
Playerliqimde Çok iyiydi
8 cleaver 7 fp setimle 8 shard 8 chitinli adamları kesiyordum ve L Den Küfrediorlardı Hepsi Napsın Cs qibi Buradada iyi OLana hep b*k Atıorlar.

Sonra UsKO yuda bıraktım Pw Tarihine Geçtim Asastaki Playerliqim hala Duruyor ve Gene Ya PedaL Ya koxp başka bişey Yok Hep Öyle Diyorlar Sizce iyi OLmak Suçmu ?

Neyse Bu Konuyu Burada Bitireyim Şimdiden Herkesle Tanıştıqıma Memnun OLdum.
Bu Arada istenilen Serverda LEveL item Aynı OLupta Asas vs Asas İsteyenle itina ile vs yapılır.
Warrior ve Mageyle de yapılır Ama Full Characterler Eşitse.
Hadi herkese Ei qünler..

Cevap: 0uikShare Kimdir ?

Memnun oldm Zaten tanıordm :D

Geri
Üst Alt