eger ekipde vb6 bilen biri arıyorsan qa gibi şeylerdende anlrım! öm atman yeterli!
bilgim var ama fazla degil!
Öncelikle şunu belirteyim,
Server fileslar dışında 1299dan tek fark'ı editör'ü yok
bunun sebebi ise tüm editör yapımcılarının kodları küçük harfle yazması örn "struserid" 1310 büyük küçük harf duyarlı olduğu için bunun "StrUserId" şekilinde yazılması gerekiyor.
ALTER DATABASE KN_Online COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS
ya bu işe girerimde hemde ben girersem salam girerimde tek çekindigim şey login serverbi ara 1310 kurcaladım server nameleri degiştiremiyorum noticeyi degiştiremiorm fln server.ini galiba yanlış hatırlamıyosam 1310 fileslerde
Bu 1.310'un bir özelliği değil ki o editörlerin hepsi 1.310'da da çalışır. O büyük/küçük harf duyarlılığı sorunu benim ilk paylaştığım DB'de var.Çözümü de çok basit.
Kod:ALTER DATABASE KN_Online COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS
yiğit bide bana ulaş ona makina Ayarladim 8 GB lik Phenom Makina 10 Mbit Hat Ttnet Kendime diye Alicam Mutlaka Ulaş...
pazar günü yanına geliyorum beraber koşuşturcaz aga höYiğit Herhangi Bir konuda yardımım dokunursa biliyorsun Murat Abin herzaman yanında şu günlerde Antalya' da yoğun bir koşuşturmaca içinde olduğumuzdan pek foruma bakamıyorum ama bişi olursa özel mesaj at..
sql 2000 ile 2021 arasında bir fark yok zaten 2021 daha görsel sadece![]()