[1.310] Server Geliştirme ekibi kuruyoruz ! Kendine güvenenleri bekliyoruz.

Cevap: [1.310] Server Geliştirme ekibi kuruyoruz ! Kendine güvenenleri bekliyoruz.

5-6 önce 1310 ile ilgilendim baya ve çok geliştirmiştim ve baktımki kimse uğraşmıyor, server açtım 5 online ve bende sinirden sildim her dosyayı teker teker.

Eleanor (:
Artık ders zamanı
Çok şey kaybetmişim oyun sayesinde.
1310 edit files ile 1453 client ile giriş yapılabiliniyor.
İstiyene verebilirim... ö.m.
öylesine bakam dedim...

Cevap: [1.310] Server Geliştirme ekibi kuruyoruz ! Kendine güvenenleri bekliyoruz.

-++++++++++++
çok güzel çalışma yiğit inş istediğiniz olur

Bende Katılayım bakalım neler olacak :)

+1 katılabilirim günde 5 saat boş vaktim var ve yeterince bilgim olduğuna inanıyorum Magician AnqeL^^
Akşam Ulaşıcağım size..

ßénde Yardım Etmék İsteRmm :)

Böyle birşeye başvurduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum inşallah güzel şeyler başarırsınız bende aranızda bulunmak ve yardımcı olmak isterdim fakat evde internet olmaması dolayısıyla yardım edemiyeceğim ama size bi fikir vereyim, Editörlerin yapımcılarında genelde kaynak kodları bulunur. Onlardan kaynak kodlarını alarak bir 2 düzenleme ile editör yapabilirsiniz. İnşallah güzel şeyler yaparsınız. Başarılar.

siz bır grup olun ben tek basıma yapmaya dwm ederım 1310 u :D

Geri
Üst Alt