10 Mbit Bağlantı Diyorlar ?_

Konu Yazar

cihatnet

GenaraL
Kas
35
0
arklar 10 Mbit Bağlantı baglantı diyorlar ?

1) 1Gmbit baglantı varmı?
2) 10 Mbit Bağlantı server Cokmu etkiler
3) kaç Mbit Bağlantı ortalama 75 user için iyi dir?

10 Mbit Bağlantı veya diyerleri için birazdaha bilgi verirmisinz?

Cevap: 10 Mbit Bağlantı Diyorlar ?_

75 user için 10mbit fazla bile fakat paylaşımlıysa bilmiyorum 75 user için 4 mbit bağlantı yeter... yeri burası değil

Türkiye'de SüperOnline Tarafından 100 M'bit 'de Bağalntı Hızı Seçeneği Var Dostum... Ama Daha Fazlası Var mı Bilmem TT'net İçin 10 M'bit E kadar Var Diye Biliyorum.100 M bit 2 Gb Ram li Çift Çekirdekli Bir Pc 400 + User Rahat Kaldırır Diye Düşünüyorum.

Hocam 1 Gb ram 250 Gb harddisk flan filan. ' 1 Gbit ' Baglantı diyor :S adam varmı böle bişey ? paylaşımlı olup olmadıqını biliyorum bunu nasıl anlayabilirim? Vps var ama?

VPS aldığın kişi İle İletişime Gecebilirsin.. Tahminim Su 100mb hat vardır Paylaşımlıdır O hat içerisinde Kac kişi varsa ona göre paylaşılır. kişi başı belirli bi Mb Hat Hızı Düşer.

150 user rahat kaldırır diyorlar ama server'a 12 user qirdi 3-4 sn laq başladı deli oldum kapattım :S Yeni bir Vps almak istiyorum alırken nelere dikkat etmeliyim Ne qibi şeyler sormalyımı? bilgi için şimdiden tşkler.

buyuk ihtimal satıcı yalan atmıştır büyük şirketlerden al tahmini iyi bi vps fiyatı 100 tl dir türkiye localsyonlu alma

10 Mbit Bağlantı ve 15 mbit Havuz aynı şeymidir?

Türkiye'de SüperOnline Tarafından 100 M'bit 'de Bağalntı Hızı Seçeneği Var Dostum... Ama Daha Fazlası Var mı Bilmem TT'net İçin 10 M'bit E kadar Var Diye Biliyorum.100 M bit 2 Gb Ram li Çift Çekirdekli Bir Pc 400 + User Rahat Kaldırır Diye Düşünüyorum.

TTnet 100 Mbitt e çıktı 1 Yıldır Var ...

15 mbit havuz bağlantının tamamı.yani 15 mbit i 2ye 3e 4e bölüyor işte

1gmbit int hızı war ve kullanan pvp serverlerde war ısmını vermek ıstemıyorum (reklam olmasın di ama türkiyenin en byük pvp serveri ipucum olsun).

1gbit mi hahahahahahaha :D cok komiksinzi ya :D 1 gbit upload ile adam ko server iacıcak ha :D :D:D:D oldu...

inanmayanlar warsa arastırsın 1gbit upload + download ı olan pvp serverleri

Benımde Serverımde 1 Gbit internet var Bu Almanya ve amerıka tabanlı olarak var Turkıye'de oldugunu sanmıyorum . Hem 1 Gbit Baglantı ıcın cok fazla ucret ıstemıyorlar

1GBit Dediği Internet Paylaşımlı Almanya veyahut Hollanda gibi Internetın Ucuz ve yüksek Olduğu yerlerdir buralarla Çalışan Firmaya Denk Gelmişsin.

+75 User Icın. 40 TL'lık vps işini görür yahut ben 300-400 Istıyorum Diyorsan
Paylaşımsız 4mbit Sana 400 useri Gösterir ( Kendi Serverim 4mbit Paylasımsız Onlinem 300-400)

Genelde Vps'ler 10Mbıt Paylasımlı olur ve fazla önermiyorum Açıkcası.

75 user ttnet 4 mbps bağlantısı ile rahatca oynatabilirsin ayrıca sürekli download hızları yerine yayın hızı olan upload hızına göre düşünün

Geri
Üst Alt