%100 Orjinal Usko Pathos Glove Koşş!!!

Cevap: %100 Orjinal Usko Pathos Glove Koşş!!!

Güzel olmuş ty

Bizim kaan veleti kendini çok havalarda bulunca bende bunu kapak olarak yaptim. Ah pathos glove yaptim da sunu yaptimda bunu yaptimda... Bunu yapma mantigi çok basit... FX klasöründeki posion_sword0_1 Posion_sword_tail01 ve birtanesi daha Bunlar Posionun yanma tarzini temsil ediyor Yani$ tarzini Temsil ediyor Bunun efektleri kendine özel FXB dosyalarinin içinde.. Posionun renginide editliyebilirsiniz isterseniz Yanis tarzi posion olur ama Rengi baska olur veya istersek Posion lu iteme Lightning veya Glacier görünümüde verebiliriz... Geçelim Pathos Glove konusuna... Dxtlere bakarken Ilk önce Pathos glove larin Meny isminde oldugunu bulduk Bundan sonrasi Sadece Isim degistirme. Pathos Glove larin FXB lerini bulup yani Meny isimli olanlarini Bulup Posiondaki Olan isimleri vermek Bunlarla Ilk çikan meny lere bakmayin önünde Numarasi olan menylere bakin yani 0073_meny_red_attack gibi olanina.. Bunun ismini Posion_sword lu bitanesi ile degistirdigimiz zaman Alin size kaanDOWN un pathos Glove u :)

Bunun zor birsey oldugundan degil. bunu sadece 15 yasinda kendini bulutlarda gören bi arakdasimiz için yapiyorum çünki yaptigi is 5 paralik i$.. ve zamanim olsa inaninki Onun Para ile sattigi DB nin 5 katini yapip Bedavaya veririm...Suanlik nekadar sey yaptiysa onlari yapip bedavaya vericem ..

Haydi aynı kafadan gidioz batıralım su kaanı bi db satamasın :D bak ben armorlarını paylastım gerisini sen yap :p

Bende denedım slot işini. İnventory de bi yer actım db'nin slotuyla aynı yaptım ama item orda durmuyordu. En son baayabi kurcaladım sonra garip bişiyle karşılaştım.

Şımdı valkry için yeni bir slot yaptım. Valkyriei o slota koyunca oyun kapat veriordu. Sonra tekrar girince oyuna o valkyrie charın üstünde oluordu. Yani yaptıgım slotta. Bu kapatı çözersem ve valkryrie yi shelin üstüne giyince, shelin görünümünü inaktif edip valkyrie şeklini aktif ettirebılırsem USKO valkyrie yapmış olacam :)

Hadi Bakalım İnşşallah.!

Geri
Üst Alt