10061 Hatası alıyorum İni Leri Ful gözden gecirdim yine yok yardım !! acil

Konu Yazar

nurtepeliyiz

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
3,542
0
10061 Hatası alıyorum İni Leri Ful gözden gecirdim yine yok yardım !! acil

Normal de tık tık yaparım 2 saat den beri ugrasıyorum yapamadım yardım msn veriyorum yardım edicekler eklesin (gogule_nep@h o t m a i l . c o m)

yardım ederseniz sevinirim !

Cevap: 10061 Hatası alıyorum İni Leri Ful gözden gecirdim yine yok yardım !! acil

aynı hatayı bende alıyorum 4 gundur ne bi yardım edim diyen nede suyuzden diyen yok iniler tamam map tamam serverlist kadar geliyorum ve bum 10061

Cevap: 10061 Hatası alıyorum İni Leri Ful gözden gecirdim yine yok yardım !! acil

Valalha aynı sorun bendede var yardım ederseniz cok sevinicem ve servrimde gmlik vereceğim....

h t t p:/ / w w w .ko-cuce. n e t /genel/121146-paylasim-editor-ile-exeebenezer-editleme-resimli. h t m l

h t t p:/ / w w w .ko-cuce. n e t /server-dosyalari-paylasimlari/251929-10061-hatasina-100-cozum-darkevil57-farkiylaresimli. h t m l

bunlar işine yarıcaktır +rep (boşlukları sil)

bendede aynı hata var ya bi el atın lütfen 1 haftadır uğraşıorm

kardeşim bunlar sorunmu :D ID pass yazınca bende 10061 veriyoo server list de gelmiyoo buna bi yardım edicek varmı ?

10061 Hatası aLanLAr İni.Lerim Sorunsuz Diyorsanız Exe Değiştirin..Server List qeLmiy0r DiyenLer No Server List Gibi Bir Hata aLıyorsanız cLient yeniLeyin

Bu sorun genelde ebenezer client uyuşmazlığından oluyor. Kullandığınız ebenezeri clientlere göre editlerseniz düzelir. ;) Yapamıyorum diyorsanız önerim yeni ebenezerler arayınız.

bndede id pass yaznca 10061 hatası verio çözene serverda gm lik...

1061 hatası genellıkle ebenezer ve clientın aynı olmamasından kaynaklanıor .
biyasada buldunuz antilerle clientler genelde uyuşmuyor milleti süründürüolar ne anlolarsa unpack li bi client ve bi ebenezer bul sonra ebenezer editor yardımı ile port ve ver ayarını yap kesın duzelıcektır dostum yapamıossan benı bul bızde zamanında bu yollardan gectık canımız acıdı ıcın yardım ederız

inide deyilse exe ile ebenezerin port ve verisonu aynı deyildir

Arkadaşlar Ebenezer İle Uygun Olan Exeyi FtpRoot patch1300.zip olarak ekleyin Version ayarlarınıda yapın İşiniz Tamam Olur Patch Atıp Oyuna Girersiniz .. Size Önerdiğim Exe + Ebenezer + Anti Cheat :) Xskip and X-Nero ..

ebenezerle exenin versionu ayni olmasi lazm.. editlemek icin linkler konuda verildi

ebenezer ile knightonline.exe'niz uyuşmuyor olabilir.
yada .ini'lerde sorun olabilir.
İyi forumlar

ArkadaşLar Bende De connect e tıqLayınca 10061 Veriyor Yardım EdebiLicek oLan varmı Serverim Şuan HamachiLi ??

Geri
Üst Alt