10061 hatasi yeni kurdum 1-2 saat oynandi girin lutfen yardim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wippa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

wippa

Member
Eki
70
1
arkadaslar basliktaki gibi serveri actim 1-2 saat oynandi server hic bir dosya kapanmadi bi ara disari ciktim yine giriyim dedim bu sefer 10061 hatasi veriyor cozumu bileniniz varsa paylassin artik.

Cevap: 10061 hatasi yeni kurdum 1-2 saat oynandi girin lutfen yardim

bende baskalrı girince oyuna 10060 veriyo giremiyorum lütfen yardım benim dısında kimse giremio hamachi server inilerde bi sorun var galiba ne denediysem olmadı nasıl düzenlemeliyim inileri bi yardım pls

aynı sorun bendede var yardım edicek ola eklesin lütfen oguzhanvardar@hotmail....

aynı sorun bendede var yardım edicek ola eklesin lütfen oguzhanvardar@hotmail....

Son düzenleme:

ARKADAŞLAR SERVER FİLESLERİNİZDEKİ ini leriniz birbiriyle uyuşmuyodur.. ONları dikkatli ayarlayın ayarlayamassanız forum u gezin server ini leri indirip db ism şifrenizi yerine koyup serverinizi açın

ARKADAŞLAR SERVER FİLESLERİNİZDEKİ ini leriniz birbiriyle uyuşmuyodur.. ONları dikkatli ayarlayın ayarlayamassanız forum u gezin server ini leri indirip db ism şifrenizi yerine koyup serverinizi açın

Katılıyorum butun sorun server inilerinin uyuşmamasıdır boşuna başka seylerle uğraşmayın serverınızı bı daha hıc acamazsınız:v:

Geri
Üst Alt