C Konu Yazar C.AKSOY Member Ocak 321 0 15 Ocak 2012 #1 Arkadaşlar Ben 1299 Client Yapmak İstiyorum Hangi Programı Ve Nasıl Kullanıcamı Bilmiyorum Bilen Bi Arkadaş Yardin Ede Bilirmi ?
Arkadaşlar Ben 1299 Client Yapmak İstiyorum Hangi Programı Ve Nasıl Kullanıcamı Bilmiyorum Bilen Bi Arkadaş Yardin Ede Bilirmi ?
SancakKoxD Active Member Ağu 1,044 0 15 Ocak 2012 #2 Cevap: 1299 Client Yapma HAKKINDA [ YARDİM ] C.AKSOY' Alıntı: Arkadaşlar Ben 1299 Client Yapmak İstiyorum Hangi Programı Ve Nasıl Kullanıcamı Bilmiyorum Bilen Bi Arkadaş Yardin Ede Bilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Hex workshop editör adlı programı kullanabilirsin. Detaylarını google'dan araştırırsan sevinirim Kolay gelsin.
Cevap: 1299 Client Yapma HAKKINDA [ YARDİM ] C.AKSOY' Alıntı: Arkadaşlar Ben 1299 Client Yapmak İstiyorum Hangi Programı Ve Nasıl Kullanıcamı Bilmiyorum Bilen Bi Arkadaş Yardin Ede Bilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Hex workshop editör adlı programı kullanabilirsin. Detaylarını google'dan araştırırsan sevinirim Kolay gelsin.
C Konu Yazar C.AKSOY Member Ocak 321 0 16 Ocak 2012 #3 Cevap: 1299 Client Yapma HAKKINDA [ YARDİM ] Teşekkürlerde Hiç Bir Yerde Bilgi Yok Hem Bu Çok Karışık Benim Yapıcaıgm Bişi Degil Neyse En Azından Bi Çok Arkadaş Programın İsmini Ögrendi
Cevap: 1299 Client Yapma HAKKINDA [ YARDİM ] Teşekkürlerde Hiç Bir Yerde Bilgi Yok Hem Bu Çok Karışık Benim Yapıcaıgm Bişi Degil Neyse En Azından Bi Çok Arkadaş Programın İsmini Ögrendi