|||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koxp_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: |||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

party ların hepsini 1 tane dosya yapsana xS.

Cevap: |||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

yorumlar için teşekurler arkdaşlar yorum yapın kı konu sabitlensin :) +++ Up tek yazmayın lütfen ..
Teşşkür ederim

Bu arada Ramazanınız Mübarek olsun .

Oyuna heR giRiŞimDe Sana Duâ eDiYoruM SaoL (:

saoL.......

koxp_12 Arkadaşım ben senin clientini indirdim ama kendi exmi ve launcerımı koydum ve şuanda oyuna girince Inwaild Passaword diyor sen paylaştığın clientin exe ve launcerını tekrar up-larmısın acaba yogsa clientin bi faydası olmıcak :S:S diğer arkadaşlardanda bu clienti indiren varsa onlardanda uplayan olursa çok teşekkür ederim.....HepiniZeE

sen clienti indirmişsen onun içinden tekrar çıkarta bilrsin veya exe orda virssüz exede var :) launcherde heryerden bulabilrsin Uskonnukini at içine

evet..tamam sağol koxp_12 arkadaşım..

krowaz icin saol :D

Cok Saol Arkadasım Oynadagın İp yide yazarmısn

Bu Değiştirdiğim 3. Client Ama Aynı Sorun Var.Nedenini Bilen Varsa Yazsın.Id-Şifre Yerine Gelmeden Hile ve Benzeri Programları Kapatınız Hile Kodu:42 Diyor.Sonra Oyundan Atıyor.Hile Programı da Kullanmıyorum Bilgisayarda Hileyle İlgili Hiçbirşey Yok.Nasıl Çözebilirim Bir Yardım Lütfen

sa kardes bunlar sıfre ıstıo bı solesen

Rarların hiçbirinde şifre yoktur ...

Bu Değiştirdiğim 3. Client Ama Aynı Sorun Var.Nedenini Bilen Varsa Yazsın.Id-Şifre Yerine Gelmeden Hile ve Benzeri Programları Kapatınız Hile Kodu:42 Diyor.Sonra Oyundan Atıyor.Hile Programı da Kullanmıyorum Bilgisayarda Hileyle İlgili Hiçbirşey Yok.Nasıl Çözebilirim Bir Yardım Lütfen

AntiHackmı neydiye bir dosya var ya oyuun içnde onu sil düzelir belki (:

Son düzenleme:

koxp_12 arkadaşım senin bütün partları indirdim hepsinde aynı dosyalar var bunları nasıl birleştircez şunu bir anlatda fırsatın varsa bi yardımcı olurmusun....

upupupupupupupupupuup super

koxp_12 arkadaşım senin bütün partları indirdim hepsinde aynı dosyalar var bunları nasıl birleştircez şunu bir anlatda fırsatın varsa bi yardımcı olurmusun....

Koxp_12 arkadaşım bi baksan şu ise boşu boşuna bütün partları indirmiş olmayalım.....

__VaTaN SeVeRLeR__

Geri
Üst Alt