|||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koxp_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: |||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

Resimlere falan baktım özelliklerini okudum ve tam aradığım bir clientti indirdim.Fakat belirli aralıklarla oyundan atıyor.Hemde hiç bir hata vermeden.Sanırım client sorunlu,boşuna indirmiş oldumda denilebilir.

Cevap: |||~ 1299 eKSiKsiZ Tek cLient Bütün PatchLer ekLi (ReSimLi) yeNi uPLoaD…~|||

Resimlere falan baktım özelliklerini okudum ve tam aradığım bir clientti indirdim.Fakat belirli aralıklarla oyundan atıyor.Hemde hiç bir hata vermeden.Sanırım client sorunlu,boşuna indirmiş oldumda denilebilir.

kardeş bu dediğin hatayı ben hiç görmedim o dediğin uskodayken başıma gelıyordu ama onunda sebebi Kaspersky 'dı senini sorunda aynı olmasın ?

bendede hata verıyooo

TAm inmemişti ozman part3 ü tekrar idirin boyutununda düzgün olup olmadığına bakın :)

Son düzenleme:

++++++++++++++++++++++++++

su rar işini bi çözemedim nasıl indircez

Teşekkür Ederiz...

tek link dedin 6 7 part..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Güzel client indirmek lazım

Er0r atıo :s:S:S ßu indiremiom :S:S:S:S

Ben Sadece Krowaz Pach indirdim o Krowaz itemmi , Krowaz Zonemi ?

benım sundıresler kecon olarak gozukuyor arkadaslar ben onu hangı pach ıle duz hale getırebılırım lutfen bılgı pls

K0nuyu Acan Arkadaş y0rumları dikkate aL.

sakın indirmeyin arkadaşlar .. moradonda doğunca zones hatasından tutun emc zones hatasına kadar bütün herşey eksik .. en dandik usko itemler bile gözükmüyor indirip denedim ..

++++++++++ up

sakın indirmeyin arkadaşlar .. moradonda doğunca zones hatasından tutun emc zones hatasına kadar bütün herşey eksik .. en dandik usko itemler bile gözükmüyor indirip denedim ..

Senin gibi admlaır banlamak lazım nie yaşan soyluyono lum o resimlerdeki itemleri photoshoplamı yaptım ehvene adam. adam gibi yorum yapmayı bilmıyorsansusda adam sansınlar

K0nuyu Acan Arkadaş y0rumları dikkate aL.

Merak etme kardeşim fırsat buldukca girip bakıyorum

Ben Sadece Krowaz Pach indirdim o Krowaz itemmi , Krowaz Zonemi ?

2 side ekli o patchte

benım sundıresler kecon olarak gozukuyor arkadaslar ben onu hangı pach ıle duz hale getırebılırım lutfen bılgı pls

Orada NPC Patch Var Kardeşim :)

su rar işini bi çözemedim nasıl indircez

orada 6 Part var kardeşim şimdi
  • onları once düzgünce indireceksin
  • hepsini aynı klasörün içine atacaksın
  • isminin sonunda part1 yazana sağ tıklayıp " Buraya Çıkart" seçeneğini seçeceksin.
bekleyeceksin ...
kurulum dosyası o klasörün içie çıkcaktır daha sonra 6 partıda sile bilirsin sen artık o çıkan dosyayla kurlum işlemini yaparısn.

sorun olursa msj yaz ilgilenirim.

tek link dedin 6 7 part..

Terede Tek link yazıyor bana soylermisin ?

Son düzenleme:

PayLaşım İçin tşkler.İndiriorm. Konu gunceL !

ben bu clienti nerdeyse 2 ay önce indirdim koxp_12 arkadaşımız gerçekten bizlere çok güzel bir client hazılamış. yanlışlıkla silmiştim o partlardan çıkan dosyayı clientte bi kasma oldu şimdi tekrar indiriyorum ellerine sağlık kardeşim.Clientte hiç bir sorun yoktur.o maradonda hata verio filan diyenler arkadaşımıza iftira atanlardır clientte 1 tane bile sorun göremedim ben.tekrar tekrar teşekkürler kardeşim.

ben bu clienti nerdeyse 2 ay önce indirdim koxp_12 arkadaşımız gerçekten bizlere çok güzel bir client hazılamış. yanlışlıkla silmiştim o partlardan çıkan dosyayı clientte bi kasma oldu şimdi tekrar indiriyorum ellerine sağlık kardeşim.Clientte hiç bir sorun yoktur.o maradonda hata verio filan diyenler arkadaşımıza iftira atanlardır clientte 1 tane bile sorun göremedim ben.tekrar tekrar teşekkürler kardeşim.

Yorum için Teşekkür ederim kardeşim :)

Geri
Üst Alt