1299 Full Files (Soacs V7) ~ Oto Odbc ~ KoPaneL ~ Ftp ~ Patch Ve dahası..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SezerX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

SezerX

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
1,475
0
İçeriği ;

* Gerekebilecek editörler
* AIServer (MAPLI)
* Ebenezer (MAP Dosyasını AIServer'n içinden kopyalayın)
* Aujard
* Login Server
* Item Manager
* Filezila server (patch gönderme programı)
* Appserver (KoPanel programı)
* Database (gerekebilir diye düşündüm[kolay pk])
* KopaneL
* Userlere Verilecek Patch
* Oto Odbc

* Link düzenleme tarihi : 14.08.2021 --

indirmek için ;
Dosya.TC tıklayın
RapidShare.Com tıklayın

rar şifresi : kopvp.org

Cevap: 1299 Full Files (Soacs V7) ~ Oto Odbc ~ KoPaneL ~ Ftp ~ Patch Ve dahası..

sağol kardeşim paylaşan ellerine sağlık aradğım şeyler hepsi bi arada:D kaç gündür sorunsuz bir sw kuramadım hep bi hata inşallah şimdi açıcam:)

Cevap: 1299 Full Files (Soacs V7) ~ Oto Odbc ~ KoPaneL ~ Ftp ~ Patch Ve dahası..

ne demek kardeş ;)
hayırlı olsun bakalım yeni serverin..

3 minutes dakika sonra eklenen:

130 kişi bakmış hiç teşekkür falan yokmu ?
okadar uğraştım. eğer hakettiğim teşekkür(ler)i alamazsam konuyu kapatırım.

Son düzenleme:

Sagol Kardeş İndiriyorum Hemen :D

teŞekkÜrler :)

Paylaşım için teşekkürler ancak soacs 7 kırılmadımı ?

eline sağlık saol ilaç gibi geldi..

cok saol kardesmi msn ni werirmsin

güzel PayLaaaaaaaaaaaaasımmm aRkadasımmm Ty.

Denedim Ama Çalışmadı Sorunlu sanırım yada Yapılması gerekenler Anlatılmamış, Port ve db ayarları Vs. anltılması Lasım ama Direkt baska yerden kopyala Yapıstır ile anlatim olmuor.

Eyvallah Kardeş. Emeğine SağLık . :)

6 minutes dakika sonra eklenen:

Eyvallah Kardeş. Emeğine SağLık . :)

Son düzenleme:

bu soacs v7 yerine gamueguard daha iyi bence

saol brader

Thaks Kardeş Eline Sağlık

bu soacs v7 yerine gamueguard daha iyi bence

Senin Database Kullanıyorum ama Ya Senın Databasenın Maplarında Bir sorun var..
GameGuard Senın Maplarla Açılmıyor..
Kendi içindeki Mapları ile Çalışıyor Fakat Herşey Hoş ama Chara start Dedikten Sonra Datalar Yüklerken Kapat hatası alıyorum.

eyer içinde kötü niyet yoksa ve virüssüzse helal olsun sana teşekkürler!

Geri
Üst Alt