1299 Uzun pelerin son aşamadan ssler (AqoN)

Konu Yazar

ChokeLLa <3

Cüceyim ben cüceyim ...
May
538
11
Arkadaslar ne zaman paylascak demeyin bende tam bilmiyorum 1-2 gun içinde paylasıcam dedi. :^^:

Cevap: 1299 Uzun pelerin son aşamadan ssler (AqoN)

gidip başka yerlerden kopyalıyıpta buraya konu acma ! :@ O Resmi kopyaladıgın forumun admini o pelerini yapan adam paylaşcaksa orda paylaşır zaten tamam mı !!

Pelerinler GüzeLde Paylaşım yok onun için Anlamıda yok sadece Bakmak insanlara o keyfi yaşatmıyor Malesef.. :(

Aqon bi kac yerde hata var bunu düzeltceğinden eminim fakat :) baska bir foruma gitmen kötü

bence cok gzl olacak sabirsiz bekliyouz (mahleden ark lar da beklyior 10 kisi) ins. yarine kadr bugsuz halde aqon arkadasimiz link verir

yha neden başka foruma gidiyor biliyormusnuz hiç biriniz emeğe saygı diye bişi yok siz kendinizi düşünüyorsunuz!
TAbi arada emeğe saygıda bulunanlar da var onlar ayrı helal olsun onlara diyorum siz böyle emeğe saygı duymassa nı saha ne cevherler kaybedersiniz!

Son düzenleme:

bende çok abartılı bir uzunluğu war ve uzun pelerin asla o kadar yükselmez sanırım o pelerin hep ole yukarda kalıyo bence hiç güzel deil ama bu son hali deil tabi aqon un düzelticene inanıyorum :)

Çok güzel bu pelerinler hadi hayırlısıyla bizde kullanıcaz :d

konu kilit plss.Ben 1299 uzun pelerin konu altında bunları paylaştım...Zamna bakabilirsiniz

GuzeL oLmuS HayırLı'Sı

Pelerin hep havada duruyor heralde..Önceden kaldıramazdık şimdi havadan inmiyor :^^:

Ne demek neden kızıyorsun ? Burası ko-cuce orası belirsiz bir forum ;) Aqon'da oranın yoneticisi paylaşcak olsa orda paylaşır

Ne demek neden kızıyorsun ? Burası ko-cuce orası belirsiz bir forum ;) Aqon'da oranın yoneticisi paylaşcak olsa orda paylaşır

bende burda paylaşmak istiyorum herkes faydalansin diye . sen benim yaptıgım paylaşima mani olamazsın ?

Hiç beğenmedim bunu kullanacağıma düz pelerin kullanırım.

Çok uzatmış kesşke dozunda bır aksaydı ama yınede emege saygı boleyse kullanmayı dusunmuyorum

Beğenmeyen arkadaşlar uğraşıp kendileri yapsın :) 5 gün önceye kadar yalakalık yapan adamlar bugün arkamızdan konuşur olmuş ;) AqoN ' un paylaşıcağına hiç umudum yok :) iyi Forumlar..

Geri
Üst Alt