1299 Uzun Pelerin ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerqeLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1299 Uzun Pelerin ...

ww w.knigh t-pvp.co m boslukları silin gelişmeleri ve paylasımı bu sitede yapıcam

Bu Adam Nero Bizim İcin BişeyLer Yapmaya calışıyor ama Siz Görmeyip Adamı Tersliyorsunuz Adam Bir ŞEy Yaptıysada Size Paylaşmıyor

yeme lan beni bi koko warkiri yap dedik datadan yaptı qiimsedede islemedi aqıllı konus yapana zaten bi lafımız yq atıo atıo sora snn qibi mallarda onları koruor

sole bi sooz wardır deweyi diken adamı s.ken yaranır......!!!!! lan nekadar nankorsünüz be

ck beklersiniz kendi sitesini açmış xD ordan çalarlarsa bisi demicem xD

siz bole dwm edin paylasacaksa paylasmaz rebirth petchdede ole yaptı tam bitti paylastı brz sabır edseniz

adam bilior kendi sitesinde paylassa bile herkes alıntı yapıcak yayılcak oyüzden site fln farketmes ltfn brz sayqılı oln.......!!!! yaptıklarını unutmayın rebit patch we pathos...!!

ltfn brz sabır edelim we sewiyeli konusalım

arkadaşaım kusura baqmada millete açılması lazım diyip duruyosun millet hevesleiyo.Soruyorum sna aqon kendisi banlatmadımı?
Peki o zman aqon kendi ne zaman isterse o zaman açtırrır belrli bi zamanı yoq :D

Aqon kendisini banlattı sözü eksik olur ... aqon kendisini 5 günlüne banlattı sözü doru oLur . sanırım 5 günde bitmesini beqliodu ama bitmemis oLmalı normal sartlarda buqün açılması gerekiodu ... :rock:

Edd acılması qerekiodu fakat yapabileceqimiz bisi yok arkadaslar beqlicez adamın arkasından laf solemicez beqlemekten baska caremiz yok arkasından laf sölüosunuzda noluor kendinizi kücültüyorsunuz ltfn az kaldı brz daa sabır

Slm Beyler Ben [AqoN](Selim)

Benim yokluğumdan yararlananlar çok olmus heralde .. (:
AqoN Diye ID Açıp milleti kandırmalar falan :D
1.Benim Sitem yok Hiç ugrasmamda kafam ağrır .
2.Ben Kendimi Bu pelerin illetini daha çabuk bitirmek için banlattırdım .
3.Ban Açılınca paylasılcak diye bişey benden duymadınız çünkü hala bitmedi baya ilerledi banlıyken daha hızlı sürdü son 2-3 gündürde Evden çok uzak biyerde kalıorum tatil amaclı bir cafe buldum saolsun arklar uyardı böyle böyle seyler oluor diye bende cevap vermek zorunda hissettim .
Bu ID'den yada aqon23 OLarak kullandıgım ID'den bişey duymadan kimseye inanmayın .
Paylasma konusuna gelince bunuda bitince zaman göstericek .

Not : Bunu Benim ile ilgili konuların orda alıntı yaparsanız sevinirm.

Hadi Herkez Allah'a Emanet (:

Slm Beyler Ben [AqoN](Selim)

Benim yokluğumdan yararlananlar çok olmus heralde .. (:
AqoN Diye ID Açıp milleti kandırmalar falan :D
1.Benim Sitem yok Hiç ugrasmamda kafam ağrır .
2.Ben Kendimi Bu pelerin illetini daha çabuk bitirmek için banlattırdım .
3.Ban Açılınca paylasılcak diye bişey benden duymadınız çünkü hala bitmedi baya ilerledi banlıyken daha hızlı sürdü son 2-3 gündürde Evden çok uzak biyerde kalıorum tatil amaclı bir cafe buldum saolsun arklar uyardı böyle böyle seyler oluor diye bende cevap vermek zorunda hissettim .
Bu ID'den yada aqon23 OLarak kullandıgım ID'den bişey duymadan kimseye inanmayın .
Paylasma konusuna gelince bunuda bitince zaman göstericek .

Not : Bunu Benim ile ilgili konuların orda alıntı yaparsanız sevinirm.

Hadi Herkez Allah'a Emanet (:

cok saol herseye acıklık getırdın

Off diğer sitede bi aqon var admin olan o gerçek aqon deilmi şimdi anlamış deilim ya :S

Adam bügün veya yarın pelerini paylaşıcam diodu ...

Off diğer sitede bi aqon var admin olan o gerçek aqon deilmi şimdi anlamış deilim ya :S

Adam bügün veya yarın pelerini paylaşıcam diodu ...

o adamlar agonu karalamaya çalışıyor.
şimdi 2 gün gececek paylaşmayacak o kişi
sonra herkez umudu falan kesecek küfür yiyecek aqon amaçları bu
bazı sahışların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt