✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Hq aqon kardes arkandan neler dondü tahmin ediosun dur heralde:S bazı serefsizler camur atıolar ama bnm icim rahat ne zaman istiosan ozaman paylas kanka bn beqlerim suana kadar beqlediqimdende pissman deilim allah kolaylık wersin kardesim
Bişey'e acıklık kavusturayım
Daha fazla ban GerekmezÇünkü bu süre zarfında hem tatil yaptım hemde kodları öğrendim simdiki amaç Bu kodları kullanarak Usko'ya en yakınını yapmak .
Bide Reklam vermiiym bi Sitede Benim Nick'imi alarak Ben AqoN'um diye tanıtmıs kendini .
Ordaki Şahıs benim arkdaşım Baska birisi Aqon diye ID açmıs oranın admin'ine demis beni admin Yap diye ben Selim falan kandırmıs yani anlıcanız onunda bişeyden haberi yokmuş![]()
Tahminen 1 2 Hafta aLr uzun peLerini payLaşman deiL mi :^^::^^:
Bişey'e acıklık kavusturayım
Daha fazla ban GerekmezÇünkü bu süre zarfında hem tatil yaptım hemde kodları öğrendim simdiki amaç Bu kodları kullanarak Usko'ya en yakınını yapmak .
Bide Reklam vermiiym bi Sitede Benim Nick'imi alarak Ben AqoN'um diye tanıtmıs kendini .
Ordaki Şahıs benim arkdaşım Baska birisi Aqon diye ID açmıs oranın admin'ine demis beni admin Yap diye ben Selim falan kandırmıs yani anlıcanız onunda bişeyden haberi yokmuş![]()
metal4ever söylediğin gibi olursa elbet bir bug çıkacak, ve farkeden aqona ana bacı düz gidecek. adam küfür yemek için paylaşıyorsa vay haline :korsanh: bugsuz paylaşması en iyisi. biraz sabırsız gördüm seniaz daha sabır.
beklemekten zarar gelir mi? senin bulunduğun yerde beklemek kelimesi kullanılmıyo rsanırım :korsanh:Ya kardeşim Senin Her lafını sonunda biraz bekleyelim kelimesi Var Ama yaklaşık 1 ay oldu bu gun yeni ss ler gelecek millet iyicene Şevklenecek Şu anki hali Paylaşırsa bence Patlama Olur Patlama Kimseninde bu Paylaşıma Hakaret veya kırıcı söz edeceginide sanmıyorum + olarak takdir bile kazanır Aqon Kardeşimiz Buglu halini paylaştıgında Millet Hucum etti konuya ve Bir Çok kişidende Takdir aldı