1299 Uzun Pelerin ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerqeLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1299 Uzun Pelerin ...

Suanki Hali Bile Süper Bide Bişi Diolardı Renk Cubuguda Koyucakmışsınız Dogrumu .?

Bişey'e acıklık kavusturayım (:
Daha fazla ban Gerekmez :D Çünkü bu süre zarfında hem tatil yaptım hemde kodları öğrendim simdiki amaç Bu kodları kullanarak Usko'ya en yakınını yapmak .

Bide Reklam vermiiym bi Sitede Benim Nick'imi alarak Ben AqoN'um diye tanıtmıs kendini .

Ordaki Şahıs benim arkdaşım Baska birisi Aqon diye ID açmıs oranın admin'ine demis beni admin Yap diye ben Selim falan kandırmıs yani anlıcanız onunda bişeyden haberi yokmuş (:

Hq aqon kardes arkandan neler dondü tahmin ediosun dur heralde:S bazı serefsizler camur atıolar ama bnm icim rahat ne zaman istiosan ozaman paylas kanka bn beqlerim suana kadar beqlediqimdende pissman deilim allah kolaylık wersin kardesim

bu arkadas cok dogru soledı sana atılan her camura karsılık verdı !!

aqon yaptın çalışmaları sürekli takip ediyorum!
yaptığın calışmaların hepsi boş çalışma deil hepsi yerinde ve güzel!
tekrardan aramıza gelmen cok güzel calışmalarının ve paylaşımlarının dewamını dilerim!
respect aqon23 xD

Daha fazla ban Gerekmez :D Çünkü bu süre zarfında hem tatil yaptım hemde kodları öğrendim simdiki amaç Bu kodları kullanarak Usko'ya en yakınını yapmak .

Bide Reklam vermiiym bi Sitede Benim Nick'imi alarak Ben AqoN'um diye tanıtmıs kendini .

Ordaki Şahıs benim arkdaşım Baska birisi Aqon diye ID açmıs oranın admin'ine demis beni admin Yap diye ben Selim falan kandırmıs yani anlıcanız onunda bişeyden haberi yokmuş (:

Tahminen 1 2 Hafta aLr uzun peLerini payLaşman deiL mi :^^::^^:

Adam Sorunsuz Bir Şekilde Sunmaya çalışıor Buda Emek İster Ne Zaman Biterse Paylaşır

Aqon Son Halini Paylaşırmısın ben Dahil Millet ÇATLICAK 1 aya yakın bu paylaşımı bekliyoruz kenarını Sagını solunu düzelttigini paylaş yeter Lütfen Hepimizi Bu paylaşımı bekliyoruz En azından Uskoya En yakın orjinalini çıkartana kadar bizi oyalar Bize Bunu çok Görme Farkını ortaya koy yine ? :o

metal4ever söylediğin gibi olursa elbet bir bug çıkacak, ve farkeden aqona ana bacı düz gidecek. adam küfür yemek için paylaşıyorsa vay haline :korsanh: bugsuz paylaşması en iyisi. biraz sabırsız gördüm seni :) az daha sabır.

Herşeyi bitirsin,kendi serverini açsın.ßebeLer de bu işLerle uğraşmasın böylece..

metal4ever söylediğin gibi olursa elbet bir bug çıkacak, ve farkeden aqona ana bacı düz gidecek. adam küfür yemek için paylaşıyorsa vay haline :korsanh: bugsuz paylaşması en iyisi. biraz sabırsız gördüm seni :) az daha sabır.

Ya kardeşim Senin Her lafını sonunda biraz bekleyelim kelimesi Var Ama yaklaşık 1 ay oldu bu gun yeni ss ler gelecek millet iyicene Şevklenecek Şu anki hali Paylaşırsa bence Patlama Olur Patlama Kimseninde bu Paylaşıma Hakaret veya kırıcı söz edeceginide sanmıyorum + olarak takdir bile kazanır Aqon Kardeşimiz Buglu halini paylaştıgında Millet Hucum etti konuya ve Bir Çok kişidende Takdir aldı

SüPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.!!!!!!!! 11 NUMARASIN :) BİDE PATCH PAYLASSAN xD

o malum sitede yine aqon23 diye acc acmıslar admin zuhahahaha :D:D
aha link ww w.kn ight-p vp.com/sh owthread.php?t=1066
bosluk sil :pff:
aqon cuce yi bırakmaz :hıh:

Ya kardeşim Senin Her lafını sonunda biraz bekleyelim kelimesi Var Ama yaklaşık 1 ay oldu bu gun yeni ss ler gelecek millet iyicene Şevklenecek Şu anki hali Paylaşırsa bence Patlama Olur Patlama Kimseninde bu Paylaşıma Hakaret veya kırıcı söz edeceginide sanmıyorum + olarak takdir bile kazanır Aqon Kardeşimiz Buglu halini paylaştıgında Millet Hucum etti konuya ve Bir Çok kişidende Takdir aldı
beklemekten zarar gelir mi? senin bulunduğun yerde beklemek kelimesi kullanılmıyo rsanırım :korsanh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt